Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Bad en douche

Westlab Relaxing Magnesium Vlokken 1KG

Helpt lichaam en geest te ontstressen

11,49
  • Merk:  Westlab 
  • Inhoud: 1KG
  • EAN: 5060209110479
  • Op voorraad:  28  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Westlab Relaxing Magnesium Vlokken hebben een uitzonderlijk kalmerend en relaxend effect. Ze helpen de spieren ontspannen en ondersteunen een rustige en vredige slaap. Het baden in magnesium is ook een effectieve manier om uw magnesiumwaardes op te krikken, wat voor de meeste van ons nodig is. Magnesium wordt op wel 300 verschillende manieren door ons lichaam gebruikt, waaronder het opwekken van slaap, de regulatie van de bloeddruk en het is van essentieel belang voor de gezondheid van de botten.

Westlab Relaxing Magnesium Vlokken:
- werkt relaxend;
- helpt geest en lichaam kalmeren en ontstressen;
- ondersteunt een gezonde slaapcyclus;
- is een uitstekende keus voor een ontspannend mineraal bad.

Hoe te gebruiken?
Volwassenen
Los 1 tot 4 cups (250 gram - 1 kilogram) vlokken op in een warm bad van rond de 37°C. Relax en geniet voor 20 minuten, 1 tot 2 keer per week.

Kinderen vanaf 3 jaar
Los 1 cup (250 gram) vlokken op in een warm bad van rond de 37°C. Relax en geniet voor 20 minuten, 1 tot 2 keer per week voor bedtijd.

Bij zwangeschap
Gebruik 1 tot 2 cups (250 - 500 gram) en zorg ervoor dat het badwater rond de 36°C is en nooit hoger dan de normale lichaamstemperatuur.

Voor een voetbad
Los 1 tot 2 cups (250 - 500 gram) vlokken op in een 5 liter voetbad van 37°C. Relax en gniet voor 20 minuten. Als u zwanger bent gebruikt u maxiamaal 250 gram per voetbad.

Waarschuwingen
Zoek voor gebruik advies bij een deskundige als u een medische aandoening heeft, een behandeling ondergaat, bij zwangerschap, bij het geven van borstvoeding of bij een extreem gevoelige huid. Niet gebruiken bij een beschadigde huid. Vermijd contact met de ogen. Als irritatie optreedt, stop dan met baden en spoel af met warm water. Als dit probleem aanhoudt, zoek dan medische hulp. Buiten het bereik van kinderen houden.
Ingredienten
Ingrediënten
Magnesium Chloride (Magnesium Chloride Hexahydrate)
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Westlab Relaxing Magnesium Vlokken 1KG?