Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Bad en douche>Badzout

Westlab Body Cleansing Himalaya Zout Badzout 1KG

Voor een stralende huid en harmonieuze geest

7,99
  • Merk:  Westlab
  • Inhoud: 1KG
  • EAN: 5060209110202
  • Op voorraad:  32  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Met Westlab Body Cleansing Himalaya Zout Badzout kunt u na een intense training een welverdiend relax- en herstel momentje inlassen. Met dit biologische badzout brengt u een luxe spa-ervaring naar uw eigen badkamer!

Westlab Body Cleansing Himalaya Zout Badzout:
- is een natuurlijke hulp bij reiniging van het lichaam;
- is verrijkt met zeewier, roos en citroen;
- laat de huid in balans en stralend aanvoelen;
- is ideaal voor mensen die harmonie willen in lichaam en geest;
- geeft een zijdezacht gevoel;
- is rijk aan vitaminen en mineralen;
- ondersteund een schone en gezonde levensstijl.

Wat is Himalaya Zout?
Dit natuurlijke zout heeft zich meer dan 250 miljoen jaar geleden gevormd uit een prehistorische oceaan. Dat is nu de basis van het Himalaya gebergte. Het zout in het Himalaya gebergte is geconserveerd gebleven door tektonische druk. Hierdoor blijft het opmerkelijk zuiver en vrij van additieven en verontreinigende stoffen. Himalayazout bevat dezelfde 84 mineralen en elementen die essentieel voor het menselijk lichaam. Het zout krijgt zijn natuurlijke, onderscheidende en aantrekkelijke kleur door het hoge ijzergehalte in de mineralen.

De magie van het Himalaya Zout zit hem in de ontgiftende capaciteiten. Ontgiften wil zeggen: het verwijderen van negatieve en toxische stoffen uit ons lichaam. Wat er voor zorgt dat we ons gezond en gereinigd voelen. Himalaya Zout zit vol mineralen en natuurlijke goedheid om het hele ontgiftings process zo relaxed en aangenaam mogelijk te maken.

Hoe te gebruiken?
Schudden voor gebruik. Los 1/2 - 2 cups (zo'n 100-500 gram) zout op in een warm bad van rond de 37 - 39 °C. Ontspan en geniet gedurende 20 minuten. Himalaya Zout is een natuurlijke steenzout, wat in de bergen samengeperst is in miljoenen jaren. Dit kan er voor zorgen dat het iets langer duurt voordat het opgelost is dan andere soorten zout en het kan voorkomen dat er van nature onoplosbare korrels mineralen in zitten. Voor het beste resultaat is het advies om het zout in een bergje aan het voeteneind van een leeg bad te strooien en het te laten oplossen tijdens het vullen. Als het bad eenmaal vol is zal het meeste zout opgelost zijn en kunnen de onoplosbare stukjes makkelijk verwijderd worden of achtergelaten worden bij het voeteneind.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik. Gebruik niet als u gevoelig bent voor één van de ingrediënten. Gebruik niet bij zwangerschap of als u borstvoeding geeft. Gebruik niet bij een gevoelige huid. Vraag voor gebruik advies van een deskundige als u een medische behandeling ondergaat. Vermijd contact met de ogen. Als irritatie optreedt, stop dan met baden en spoel af met warm water. Als dit probleem aanhoudt, zoek dan medische hulp. Buiten het bereik van kinderen houden.
Ingredienten

Ingrediënten

Sodium Chloride (Himalayan Salt), Palmaria Palmata Extract, Alaria Esculenta Extract, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Rosa Damascena (Rose) Flower Extract, Limonene*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*.

* Komt van nature voor in essentiële oliën.


Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Westlab Body Cleansing Himalaya Zout Badzout 1KG?

Meer uit ons assortiment