Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.766 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Voeten en benen>Kalknagels>Kalknagel kwastje

Wartner Kalknagelkwastje 7ML

Medisch hulpmiddel voor de behandeling van kalknagels en schimmelnagels

27,49
  • Merk:  Wartner
  • Inhoud: 7ML
  • EAN: 8710537041774
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Wartner Kalknagelkwastje is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van kalknagels en schimmelnagels. De 3-in-1 formule werkt effectief tegen kalknagels, vermindert verkleuring van de nagels en voorkomt verspreiding van de kalknagel. Ook is Wartner Kalknagelkwastje snel in gebruik, het kost minder dan 1 minuut per dag. De formule dringt door de lagen van de nagel heen en pakt zo de kalknagel bij de bron aan. Wartner gaat de verdere groei van schimmels tegen en beschermt de nieuwe nagelgroei tegen infectie. Door de speciaal ontwikkelde kwastapplicator van Wartner Kalknagelkwastje is de vloeistof goed te doseren en kan het makkelijk en precies worden aangebracht op de gehele nagel.

Hoe te gebruiken?
Behandel de kalknagel(s) voor het beste resultaat elke dag totdat de gezonde nagel geheel is terug gegroeid en de gehele nagel weer er gezond uitziet. (De uitgroeiperiode van vingernagels is 6-8 maanden, van voetnagels (8-12 maanden). Om kalknagels te voorkomen kunt u Wartner Kalknagelskwastje preventief gebruiken. Wartner Kalknagelkwastje bevat voldoende vloeistof voor de complete behandeling van minimaal 1 nagel.

1. Verwijder eventuele nagellak voor u Wartner Kalknagelkwastje aanbrengt. Het is niet nodig de nagel te vijlen voor gebruik van Wartner Kalknagelkwastje.
2. Breng Wartner Kalknagelkwastje 1 keer per dag aan op de schone en droge nagel, bij voorkeur voor het slapen gaan.
3. Breng een dun laagje vloeistof aan op het gehele oppervlak van de aangedane nagel(s). Vermijd zoveel mogelijk de huid rondom de nagel om huidirritatie te voorkomen. Laat de nagel(s) enkele minuten drogen.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de huid, ogen en slijmvliezen om irritatie te voorkomen. In geval van inslikken of indien allergische reacties optrede, raadpleeg een arts. Bewaar buiten bereik van kinderen. De dop kan verstikking veroorzaken als deze door kinderen wordt ingeslikt. Bewaren op kamertemperatuur.
Ingredienten

Ingredienten
Bevat o.a. ureum en melkzuur. 

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Wartner Kalknagelkwastje 7ML?