Hoofdpagina>Babyverzorging>Warmteknuffels

Warmies Magnetronknuffel Wasbeer 25cm 1ST

Zacht en aaibaar alternatief voor de warmwaterkruik

+ uitneem-

bare

vulling!

Warmies Magnetronknuffel Wasbeer 25cm 1ST
14,99
  • Merk:  Warmies 
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 4260394914666
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Warmies Magnetronknuffel Wasbeer is het ideale, zachte en aaibare alternatief voor de warmwaterkruik. Deze zachte, lavendel-geurende en functionele warmteknuffel geeft zijn comfortabele en troostende warmte graag aan u over voor als u bijvoorbeeld last heeft van vermoeidheid, spierpijn en kou. Deze super schattige wasbeer is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en geeft gedurende 90 minuten lang warmte óf koeling af.

Het verkoelende effect van de Warmies Magnetronknuffel Wasbeer verkrijgt u door hem enige tijd in een plastic zak in de vriezer te stoppen. Na deze koeling kunt u de knuffel Zeehond voor als u bijvoorbeeld koorts of pijnlijke plekken heeft. De knuffel is veiliger dan de ouderwetse warmwaterkruik, aangezien er geen heet water aan te pas komt. Perfect dus voor vele veilige knuffelmomenten op de bank of in bed.

Deze zachte knuffelbuddy is gevuld met lijnzaad en gedroogde lavendelbloem, voor een heerlijke geurverspreiding met ontspannende werking. De wasbeer is 25 cm groot, weegt circa 230 gram en is voorzien van een klittenbandsluiting, waarmee u de vulling kunt verwijderen. Hierdoor kunt u deze knuffel gewoon wassen in de wasmachine, voor schone en frisse knuffelmomentjes.

De magnetronknuffels zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen.

Hoe te gebruiken?
Voor warm gebruik: In een schone magnetron slechts 90 seconden verwarmen.
Voor koud gebruik: Leg de knuffel in een plastic zak 3 uur in de vriezer.

Waarschuwingen
Leg de warmies producten altijd op een schoon onderbord om brandgaatjes te voorkomen. Nooit langer verwarmen dan aangegeven tijd
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Warmies Magnetronknuffel Wasbeer 25cm 1ST?