Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Wapiti Wapiti Darm Combipakket
Wapiti Wapiti Darm Combipakket
Wapiti Wapiti Darm Combipakket1
Wapiti Wapiti Darm Combipakket2

Wapiti Darm Combipakket

Korting 20%
Adviesprijs 21,90 17,52
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Bevordert een natuurlijke stoelgang en helpt een regelmatige stoelgang in stand te houden

Algemeen
Wapiti Darm Combipakket bestaat uit Wapiti Darmfunctie Complex en Wapiti DarmMild. Met dit pakket heeft u een combinatie die ondersteunend is aan een natuurlijke stoelgang en helpt een natuurlijke stoelgang in stand te houden.

Wapiti Darmfunctie Complex

Wapiti Darmfunctie Complex Dragees stimuleert een goede darmwerking en bevordert de inwendige reiniging door de bijzondere samenstelling van natuurlijke kruidenextracten. Voor een gezonde stoelgang is het belangrijk gezond, regelmatig en vezelrijk te eten. Een gezonde leefstijl en bewegen bevorderen daarnaast ook een gezonde spijsvertering en goedwerkende darmperistaltiek, voor een goede darmpassage en regelmatige stoelgang. Ter ondersteuning kan het nodig zijn een natuurlijk hulpmiddel te nemen en Wapiti Darmfunctie Complex is samengesteld uit natuurlijke kruidenextracten en draagt bij aan een gezonde darmfunctie. De dragees zijn tevens glutenvrij.

Dosering
Naar behoefte 1 - 2 dragees voor het slapen met lauw water innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Wapiti DarmMild
Wapiti DarmMild Tabletten is een natuurlijk middel dat samengesteld is uit milde vruchtenextracten, die een regelmatige stoelgang helpen in stand te houden. Een regelmatige stoelgang wordt normaal verkregen door een gezond eet- en leefpatroon met vezelrijk voedsel, genoeg vochtinname en voldoende lichamelijke beweging. Deze glutenvrije tabletten zijn er om uw darmwerking zo nodig te ondersteunen.

Dosering
Naar behoefte 1- 2 tabletten voor het slapen met lauw water innemen. In het algemeen is 1 tablet per dag als aanvangsdosering aan te bevelen. Wapiti DarmMild heeft een milde invloed en bevordert de darmwerking meestal na ± 2 dagen. Voor ondersteuning van een regelmatige stoelgang is dagelijks gebruik aan te raden.

Ingrediënten

Wapiti Darmfunctie Complex

Samenstelling per dragee

Senna-extract met 18% sennosiden

100 mg

Zilverschoon extract

40 mg

Berkeblad extract

40 mg

Vuilboom extract

30 mg

Rabarberwortel extract

25 mg

Kummelolie

0.5 mg

Ingrediënten
saccharose, senna-extract, talk, calciumcarbonaat, zilverschoon-extract, berkenblad-extract, vuilboom-extract, rabarberwortel-extract, cellulosepoeder natrium, lactose, arabische gom, siliciumdioxide, titaniumdioxide, schellak, magnesiumstearaat, tragantgom, kummelolie, ijzeroxide geel, kopercomplex van chlorophyl, bijenwas, carnaubawas.


Wapiti DarmMild

Samenstelling per tablet

Mango extract

25 mg

Papaya extract

25 mg

Jujube extract

6 mg

Ingrediënten
cellulosepoeder, stabilisatoren: polyvinylpyrrolidon, triethylcitraat; verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; anti-klontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide; kleurstof: titaniumdioxide; talk.

Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Waarschuwingen
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet te gebruiken bij aandoeningen aan de darmen. Raadpleeg uw behandelend arts voor gebruik bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Bewaren op kamertemperatuur.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist