9479.011 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Volatile Lavendel Spijk Olie 5ML

Voor bij spier en gewrichtsproblemen

7,90

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 5ML
  • EAN: 8715542002758
Productbeschrijving
Algemeen
Volatile Lavendel Spijk is minder rustgevend dan de maillette en de berglavendel, maar beter geschikt bij spier en gewrichtsproblemen. Ook is deze olie geschikt voor problemen aan de luchtwegen; de werking is antiseptisch en bevordert het ophoesten van vastzittend slijm. Volatile Lavendel Spijk kunt u gebruiken om te verdampen, te stomen en inhaleren, als toevoeging in een bad- of massageolie en om te kompressen.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Volatile Lavendel Spijk Olie 5ML?