9478.864 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Volatile Anijs Ster 5ML

Goed voor de luchtwegen

5,95
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 5ML
  • EAN: 8715542001546
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Volatile Anijs Ster is een etherische olie die te gebruiken is binnen de aromatherapie in bijvoorbeeld een geurbrander of toegevoegd aan een basisolie. Steranijs is een gedroogd fruit uit India en heeft een positieve invloed op de luchtwegen en de spijsvertering. Ook is anijs goed te combineren met sinaapsappel, lavendel en dennenolie.

Volatile Anijs Ster:
- etherische olie te gebruiken binnen aromatherapie
- bevat gedroogd fruit
- goed voor de luchtwegen en de spijsvertering

Hoe te gebruiken?

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Hier vind u ook meer informatie over doseringen bij de diverse toepassingen.

Waarschuwingen
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij abusievelijk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in bijvoorbeeld olijfolie of zonnebloemolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Bewaar essentiële oliën buiten bereik van kinderen en huisdieren. Ze zijn ontvlambaar en mogen dus niet bewaard of gebruikt worden in de buurt van open vuur. Pas op met gepolijste oppervlakken: de olie kan deze aantasten. Eventueel gemorste druppels onmiddellijk verwijderen. Als gevolg van hun vluchtige aard verdampen essentiële oliën snel. Zij worden aangetast wanneer zij worden blootgesteld aan warmte, licht en zuurstof en dienen dus goed afgesloten, koel en donker te worden bewaard. Essentiële oliën kunnen, als het flesje goed is dichtgedraaid, enkele jaren bewaard worden. Daarna neemt de kwaliteit langzaam af. De citrusoliën vormen een uitzondering op deze regel: zij dienen na opening binnen 1 jaar gebruikt te worden. Andere essentiële oliën daarentegen, zoals o.a. sandelhout, patchouli en vetiver kunnen na het openen jaren bewaard worden zonder in kwaliteit te verminderen.Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Anijs Ster 5ML?

Meer uit ons assortiment