Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Glucosamine-chondroitine-msm>Glucosamine-chondroitine

Vitalize GlucoMotion Forte DUO Tabletten 2x150ST

Met glucosamine, chondroïtine en vitamine C

Gratis verzending

1+1gratis!*

Vitalize GlucoMotion Forte DUO Tabletten 2x150ST
Vitalize GlucoMotion Forte DUO Tabletten 2x150ST
34,95
  • Op voorraad:  46  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

LET OP: Dit is een voordeelverpakking. U ontvangt automatisch twee potten.

Algemeen

Vitalize GlucoMotion Forte is een voedingssupplement met glucosamine in combinatie met chondroïtine en vitamine C. Zowel glucosamine als chondroïtine zijn stoffen die van nature in het menselijk lichaam voorkomen en zijn beide bouwstoffen van kraakbeen. Glucosamine is bijna in elk weefsel in het menselijk lichaam aanwezig en chondroïtine komt voor in ons bindweefsel, kraakbeen, pezen en huid. Het derde ingrediënt, vitamine C, draagt bij tot de normale collageenvorming voor een normale werking van de botten en het kraakbeen.

Vitalize GlucoMotion Forte:
- bevat glucosamine, chondroïtine en vitamine C;
- met vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen en sterke botten;
- is ter ondersteuning van het bewegingsapparaat.

Deze duoverpakking bevat 2x de Vitalize GlucoMotion Forte á 150 tabletten.

Dosering
Eénmaal daags twee tabletten met ruim water innemen. Neem de tabletten bij voorkeur in tijdens de maaltijd. De duur van gebruik kan naar behoefte worden verlengd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Gebruik GlucoMotion Forte niet indien u overgevoelig of allergisch bent voor een van de bestanddelen van GlucoMotion Forte, indien u zwanger bent of wilt worden (vraag uw arts om advies voordat u dit middel gebruikt) of indien u borstvoeding geeft of gaat geven (vraag uw arts om advies voordat u dit middel gebruikt). Glucosamine kan, bij mensen die daar gevoelig voor zijn, een licht branderig gevoel op de maag veroorzaken. Dit kan worden voorkomen door de tabletten tijdens de maaltijd in te nemen. Wees kritisch op het totaal aan vitaminen en mineralen dat u per dag door middel van supplementen binnenkrijgt. Raadpleeg bij twijfel over het gebruik van GlucoMotion Forte in combinatie met andere middelen altijd eerst uw arts.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Donker en droog bewaren bij kamertemperatuur(15-25°C). In de oorspronkelijke verpakking bewaren ter bescherming tegen licht en vocht. Niet gebruiken na de op de pot vermelde uiterste gebruiksdatum.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten

 

 

RI*

Glucosamine (als Glucosaminesulfaat 1875 mg)

1500 mg

-

Chondroïtinesulfaat

500 mg

-

Vitamine C

100 mg

125%

*Referentie-inname

Ingrediënten
Glucosaminesulfaat 2KCl(uit schaaldieren), chondroïtinesulfaat, mc cellulose (vulmiddel), povidon (bindmiddel), ascorbinezuur, magnesiumstearaat (plantaardig antiklontermiddel), siliciumdioxide (antiklontermiddel), hypromellose (coating), titaandioxide (kleurstof), talk (antiklontermiddel), polysorbaat (bevochtigingsmiddel), bijenwas (glansmiddel), carnaubawas (plantaardig glansmiddel).

Allergenen informatie
Bevat schaal- en schelpdieren. Bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen.

Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitalize GlucoMotion Forte DUO Tabletten 2x150ST?

Meer uit ons assortiment