Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Vitalize Duindoornbesolie Complex Capsules 60CP
Vitalize Duindoornbesolie Complex Capsules 60CP

Vitalize Duindoornbesolie Complex Capsules 60CP

30,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Vitalize
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8717344376037

×

of

Productbeschrijving

Duindoornbesolie is goed voor ogen, huid en slijmvliezen*

Algemeen
Vitalize Duindoornbesolie Complex Capsules bevat pure olie uit het vruchtvlees en de pit van de duindoornbes. De duindoornbes bevat als één van de weinige vruchten van nature omega-7-vetzuren. Dit supplement kan op veel gebieden worden ingezet. Zo levert de Vitalize Duindoornbesolie een bijdrage als antioxidant en het ondersteunt het de conditie van het oog, het immuunsysteem en het herstellend vermogen van de huid. De bessen en pit van de duindoorn zijn rijk aan veel verschillende voedingsstoffen. De Vitalize Duindoornbesolie bevat een 100% zuivere olie zonder toevoegingen. Hierdoor ben je er zeker van dat deze olie van hoge kwaliteit is. Per softgel capsule bevat Vitalize Duindoornbesolie maar liefst 135 mg omega-7 vetzuur (palmitoleïnezuur).

Vitalize Duindoornbesolie Complex Capsules:
  • Voor ogen en huid
  • Duindoornbesolie ondersteunt de conditie van het oog*
  • Helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit
  • Rijk aan Omega-7 vetzuren
* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Dosering
Neem bij aanvang tweemaal daags 2 softgel capsules bij de maaltijd in. Na 6 weken kan de dosering voor dagelijks onderhoud terug gebracht worden naar eenmaal daags 2 capsules bij de maaltijd. Vanaf 4 tot 12 jaar halve dosering, vanaf 12 jaar normale dosering. Vitalize Duindoornbesolie kan voor onbepaalde tijd worden gebruikt.
Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 softgels


RI*

Duindoornbesolie (als hippiohaë rhamnoides) waarvan palmitoleïnezuur (omega-7)

2000 mg

waarvan palmitoleïnezuur (omega-7)

540 mg


Ingrediënten
Duindoornbesolie, gelatine (capsule), glycerine (bevochtigingsmiddel), ijzeroxide (kleurstof), gezuiverd water, karmijnzuur (kleurstof)

Waarschuwingen

De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Gebruik Duindoornbesolie niet in onderstaande situaties: -Bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen van Duindoornbesolie. -Tijdens de zwangerschap of wanneer je zwanger wilt worden. Vraag de huisarts om advies voordat je dit middel gebruikt. -Indien je borstvoeding geeft of gaat geven. Vraag de huisarts om advies voordat je dit middel gebruikt.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist