9375.254 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Zonverzorging>Zonnebrandcrème>Spf 50

Vision Kids Color SPF50 150ML

Met geïntegreerde kleurparels die verdwijnen zodra uw kindje goed beschermt is

23,49

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Vision
  • Inhoud: 150ML
  • EAN: 8713304951283
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Vision Kids Color SPF50 met geïntegreerde kleurparels, die zorgen voor een prachtig kleurenexplosie, maakt een waar feestje van het insmeren. Door de vrolijke kleuren leert uw kind zich goed in te smeren en kan aan de verdwijning van de kleuren zien of de huid goed wordt beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon. Zodra de kleuren zijn verdwenen is de crème namelijk goed uitgesmeerd. Deze zonnebrandcrème is dus niet alleen leuk, maar ook leerzaam en effectief.

Hoe te gebruiken?
15-20 minuten voor blootstelling aan de zon royaal op een droge huid aanbrengen. Regelmatig (om de twee uur) opnieuw insmeren, vooral na zwemmen, afdrogen of transpiratie. Volg het smeeradvies. Bij minder gebruik daalt de bescherming sterk.

Waarschuwingen
Houd baby’s en (jonge) kinderen uit direct zonlicht en bescherm met een hoge beschermingsfactor. Overmatige blootstelling aan zonlicht is gevaarlijk voor de gezondheid. Let op: vermijd direct contact met textiel om vlekken te voorkomen en vermijd contact met ogen om irritatie te voorkomen.

Heeft u een vraag over Vision Kids Color SPF50 150ML?