9478.742 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Virtuoos Sport Max Gold Capsules 60VCP

Voedingssupplement ontwikkeld voor gebruik bij (top)sport en andere vormen van grote lichamelijke inspanning

49,50

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Virtuoos
  • Inhoud: 60VCP
  • EAN: 8718444860051
Productbeschrijving
Algemeen
Virtuoos Sport Max Gold is een vegetarisch voedingssupplement ontwikkeld voor (top)sporters en is bedoeld voor gebruik bij wedstrijden, toernooien en andere evenementen waarbij een grote lichamelijke inspanning wordt gevraagd. Na een zware lichamelijke inspanning ontstaat oxidatieve stress waar vrije radicalen bij vrijkomen. Dit supplement is verrijkt met de antioxidanten vitamine C, pijnboomextract en ViNitrox™ (polyfenolen uit appel- en druivenpitextract). Antioxidanten helpen de vrije radicalen in het lichaam te 'vangen'. Op deze wijze helpen de antioxidanten de cellen in het lichaam te beschermen. Vitaminen B1, B6 en C en de mineralen magnesium, mangaan en ijzer stimuleren allen de energiestofwisseling. Het toegevoegde chroom helpt de eiwitten, vetten en koolhydraten in energie om te zetten en daarnaast het bloedsuikergehalte op peil te houden. Het bijzondere ingrediënt BioPerine™ draagt bij aan een betere opname van de actieve ingrediënten. Sport Max Gold van Virtuoos kan bij zware lichamelijke inspanningen een goede aanvulling op de dagelijkse voeding zijn.

Virtuoos Sport Max Gold is net als alle andere supplementen van Virtuoos geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en is daardoor altijd 100% dopingvrij en dus geschikt voor topsporters. Tevens geschikt voor vegetariërs.

Dosering
Begin met 1 tot maximaal 2 capsules bij een intensieve training. Ervaar de werkzaamheid van het product. Dit kan je uitbouwen naar het geadviseerde gebruik. 20 Minuten innemen voor de inspanning (volgens het innovatie-team). De dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Droog, koel en donker bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules

 

 

RI*

Vitamine B1

6 mg

546%

Vitamine C (als ascorbinezuur)

40 mg

50%

Vitamine D3 – Quali®-D (als cholecalciferol)

10 mcg

100%

Chroom als -picolinaat

120 mcg

300%

IJzer als -fumaraat

8 mg

57%

Magnesium als -citraat

110 mg

31%

ViNitrox™**

500 mg

-

Pijnboomschorsextract 95% OPC

270 mg

-

BioPerine™

4 mg

-

* Referentie-Inname
** ViNitrox™ is een handelsmerk van BioSerae Laboratoiries SAS
“BioPerine® is a trademark of Sabinsa Corporation”

Ingrediënten
Mineralen, ViNitrox™, pijnboomschorsextract, HPMCellulose (capsulehuls), vitaminen, BioPerine™, titaniumdioxide (capsulehuls).


Etiket

Heeft u een vraag over Virtuoos Sport Max Gold Capsules 60VCP?

Meer uit ons assortiment