9478.969 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Virtuoos L-Glutamine Complex Gold Poeder 250GR

Voedingssupplement voor snelle aanvulling van glutamine

33,00

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Virtuoos
  • Inhoud: 250GR
  • EAN: 8718444860709
Productbeschrijving
Algemeen

Virtuoos L-Glutamine Complex Gold is een voedingssupplement met het aminozuur L-Glutamine. Glutamine kan normaal gesproken uit andere stoffen in het lichaam worden opgebouwd, maar onder bepaalde omstandigheden wordt glutamine een essentieel aminozuur. Het lichaam is namelijk bij zware lichamelijke inspanning, maar ook bij vasten en ziekte niet altijd voldoende in staat om de glutaminereserve aan te vullen. De lichaamseigen productie van glutamine is dan niet meer voldoende. L-glutamine Gold van Virtuoos kan dan door (top)sporters als aanvulling op de dagelijkse voeding worden gebruikt. L-Glutamine wordt aangeraden voor sporters die zeer intensief trainen en is voor zowel krachtsport als duursport geschikt.

Virtuoos L-Glutamine Complex Gold is net als alle andere supplementen van Virtuoos geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en is daardoor altijd 100% dopingvrij en dus geschikt voor topsporters.Tevens geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Dosering
Dagelijks een afgestreken maatschepje (5 gram glutamine) oplossen in water of een andere niet cafeïne houdende drank (b.v. vruchtensap). Bij voorkeur tijdens of vlak na de warme maaltijd. Maatschepje is bijgesloten. De gemiddelde glutamine-inname bij atleten bedraagt 3 tot 6 gram per dag, uitgaande van een dagelijkse eiwitinname van 0,8 tot 1,6 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Droog, koel en buiten invloed van licht bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering (1 afgestreken maatschepje)

L-Glutamine5000 mg
Betaïne500 mg
De aminozuren in dit product voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Ingrediënten
L-Glutamine, betaïne.

Etiket

Heeft u een vraag over Virtuoos L-Glutamine Complex Gold Poeder 250GR?

Meer uit ons assortiment