9373.370 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Dieren drogist>Supplementen voor honden

Virbac Epiotic SIS Oorreiniger 125ML

Micellaire oplossing voor de routinematige reiniging van oren van honden, katten, pups en kittens

Korting 24%
17,43 13,32
  • Merk:  Virbac
  • Inhoud: 125ML
  • EAN: 3597133071504
  • Op voorraad:  8  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Virbac Epiotic SIS Oorreiniger is een micellaire oplossing voor de routinematige reiniging van oren van honden, katten, pups en kittens of voor reiniging voorafgaand aan de toediening van oortherapeutica. Virbac Epiotic SIS Oorreiniger wordt goed verdragen, ook in ontstoken oren, doordat de zuurgraad van de oorreiniger hetzelfde is als van de huid van hond of kat.
De nieuwste technologie in Epiotic, Defensine, vormt in combinatie met de al eerder toegepaste Glycotechnologie S-I-S, Skin Innovative ScienceTM. S-I-S draagt bij aan verbetering van de huidvitaliteit (de gehoorgang is tenslotte ook bekleed met huid!)

- preventie van aanhechting van micro-organismen (Glycotechnologie)
- stimulatie van de natuurlijke afweer van de huid (Defensine technologie)

Glycotechnologie staat voor een combinatie van monosacchariden en alkylpolyglucoside die de aanhechting van gisten aan de gehoorgang reduceert. Want: na aanhechting aan de wand van de gehoorgang vermeerderen de verwekkers van oorontsteking zich en kan een infectie van de gehoorgang optreden. Zonder aanhechting is er geen groei van gisten en geen (verslechtering van de) oorontsteking. Daarbij zijn de ziekteverwekkers vatbaar voor uitspoelen door de oorreiniger! Monosacchariden hebben daarnaast ook een kalmerend effect op de wand van de gehoorgang.

De Defensine-technologie bestaat uit een combinatie van 2 plantenextracten: Peumus boldus en Spiraea ulmaria.

De combinatie van Glycotechnologie met de nieuwe Defensine-technologie draagt bij aan het (zelf)verdedigingsmechanisme van de huid in de gehoorgang.

- Vermindert de aanhechting van gisten
- Versterkt de weerstand van de gehoorgang
- Jeukstillend
- Langdurig werkzaam
- Vochtregulerend

Hoe te gebruiken?
Draai de witte afsluitdop open en breng de canule verticaal in de gehoorgang terwijl de oorschelp omhoog wordt aangetrokken. Breng een voldoende hoeveelheid in de gehoorgang en masseer hierna voorzichtig het oor. Voor routinematige behandeling kan Epiotic 2-3 maal per week toegepast worden. Als voorbehandeling bij oorspoelen 2 maal per dag toepassen en als ondersteuning bij therapie, voorafgaand aan elke behandeling.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Virbac Epiotic SIS Oorreiniger 125ML?

Meer uit ons assortiment