Hoofdpagina>Cadeauwinkel>Geschenkset verzorging

Vichy Normaderm Dagcrème & Hyaluspot 50ML

Voor de vette en/of onzuivere huid met puistjes

19,75

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Vichy 
 • Inhoud: 50ML
 • EAN: 8710678738106
  Productbeschrijving
  Algemeen
  Vichy Normaderm Dagcrème & Hyaluspot is een cadeauverpakking met Normaderm Dagcrème voor de vette en/of onzuivere huid en een gratis Normaderm Hyaluspot om opkomende puistjes zo snel mogelijk te laten verdwijnen.

  De anti-onzuiverheden dagcrème biedt een complete verzorging voor de vette en/of onzuivere huid. Onzuiverheden, gekleurde vlekjes, de zichtbaarheid van poriën en het glimmen van de huid worden aanzienlijk verminderd. Waarna de huid schoon en fris aanvoelt.

  De Hyaluspot is een doelgerichte anti-onzuiverheden verzorging op basis van hyaluronzuur, dat een onzichtbaar laagje aan het huidoppervlak vormt en op die manier zorgt dat het puistje niet opnieuw met bacteriën besmet wordt. Dieper in de huid wordt het puistje behandeld met LHA en Salicylzuur, twee belangrijke dermatologische werkstoffen. Na 2 uur zijn de bacteriën verantwoordelijk voor het puistje uitgeschakeld en verdwijnt het puistje zichtbaar, zonder sporen achter te laten.  Heeft u een vraag over Vichy Normaderm Dagcrème & Hyaluspot 50ML?