Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Veet Minima Pure Gezicht Ontharingscrème 100ML
Veet Minima Pure Gezicht Ontharingscrème 100ML
Veet Minima Pure Gezicht Ontharingscrème 100ML1
Veet Minima Pure Gezicht Ontharingscrème 100ML2
Veet Minima Pure Gezicht Ontharingscrème 100ML3
Veet Minima Pure Gezicht Ontharingscrème 100ML4
Veet Minima Pure Gezicht Ontharingscrème 100ML5
Veet Minima Pure Gezicht Ontharingscrème 100ML6
Veet Minima Pure Gezicht Ontharingscrème 100ML7
Veet Minima Pure Gezicht Ontharingscrème 100ML8

Veet Minima Pure Gezicht Ontharingscrème 100ML

8,99
  • Merk: Veet
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 3059948003397
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Ontharingscrème voor een zijdezacht gezicht

Algemeen
Veet Minima Pure Gezicht Ontharingscrème met 35% minder chemische ingrediënten* is speciaal ontwikkeld voor het ontharen van het de bovenlip, wangen en kin. Deze crème werkt zeer doeltreffend, zelfs voor zeer korte haartjes en met langdurig glad resultaat. Bovendien is het eenvoudig in gebruik, zacht voor de huid en heeft het een frisse geur. Naast de ontharingscrème bevat deze verpakking ook een spatel om de crème aan te brengen en te verwijderen en een verzorgingscrème voor na het ontharen.

*In vergelijking met de vorige formule

Veet Minima Pure Gezicht Ontharingscrème:
- ontharingscrème voor de bovenlip, wangen en kin
- verwijdert zelfs zeer korte haartjes
- 35% minder chemische ingrediënten in vergelijking met de vorige formule
- met frisse geur
- dermatologisch getest, huidvriendelijk
- langdurig glad resultaat
- eenvoudig en snel

Hoe te gebruiken?
Breng met het kromme deel van de spatel aan. Wacht 5-10 minuten. Verwijder de crème met de spatel. Spoel af met water. Verzorg uw gezicht daarna met de bijgeleverde verzorgingscrème.

Ingrediënten

Ingrediënten
Aqua, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, Talc, Glycerin, Parfum, Polyethylene, Sodium Gluconate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Waarschuwingen

Waarschuwingen
Niet gebruiken op spataderen, littekens, moedervlekken, vlekkerige, beschadigde, geïrriteerde of zonverbrande huid of een huid die al eerder een allergische reactie heeft vertoond bij het gebruik van ontharingscrèmes. Laat altijd 72 uur tussen ontharingsbeurten. Raadpleg voor gebruik je huisarts als je een behandeling ondergaat die de huid kan aantasten, als je huidproblemen hebt of als je een aandoeing hebt die de huid kan aantasten.Test de reacite van je huid voor hetontharen door de creme op een klein deel van de zone aan te brengen die je wilt ontharen, volgens de gebruiksaanwijzing. Als er na 24 uur geen ongewenste reactie is ontstaan kan je beginnen met ontharen. Als de huid tijdens het gebruik prikt of erg pijnlijk is, verwijder de crème dan meteen en spoel goed af met water. Raadpleeg een arts als het branderige gevoel aanhoudt. Na het ontharen kan uw huid extra gevoelig zijn. Probeer na gebruik niet te krabben. Wij adviseren om na het ontharen 24 UUR te wachten alvorens deodorant, parfum, geparfumeerde producten of zelfbruinende producten te gebruiken of te gaan zwemmen of zonnen. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking tonen. Aanraking met de ogen vermijden. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Bevat alkali en thioglycolaten. Dit product kan oppervlakken glad maken. Vermijd contact met andere materialen en oppervlakken. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist