9365.742 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Gewrichten supplementen>Soepele gewrichten

Vedax Glucosamine Curcuma Complex 30VCP

Ondersteunt het flexibel kunnen bewegen

16,99
  • Merk:  Vedax
  • Inhoud: 30VCP
  • EAN: 8717127052448
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Vedax Glucosamine Curcuma Complex is een voedingssuplement ter bevordering van flexibel bewegen. Naar mate u ouder wordt hebben uw gewrichten het vaak zwaarder te verduren doordat het kraakbeen, dat de stoten opvangt tussen de gewrichten en de botten, minder veerkrachtig wordt met als gevolg slijtage aan botten en gewrichten. Door fanatiek sporten, belastend lichamelijk werk of overgewicht bestaat de kans dat dit proces versnelt wordt. Glucosamine is een belangrijke bouwstof voor kraakbeen en gewrichten en de Vedax Glucosamine Curcuma Complex bevat bovendien nog een aantal andere bouwstoffen voor het kraakbeen en de gewrichten om soepeler te kunnen bewegen.

Vedax Glucosamine Curcuma Complex:
- bevordert flexibel bewegen
- bevat diverse belangrijke bouwstoffen
- vertraagt het proces van slijtage aan gewrichten en botten
- geschikt voor vegetariërs

Dosering
De eerste 5 dagen 2 capsules in de ochtend en 2 capsules voor het slapen. Capsules met water innemen. Na deze 5 dagen kunt u overgaan op een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag. Dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Bij twijfel over het gebruik van dit product bij zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik, raadpleeg een deskundige of uw arts. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Ingredienten

Ingrediënten
N-acetyl-D-glucosamine (NAG) (uit schaaldieren), chondroitine sulfaat (uit schaaldieren), MSM, Duivelsklauw (harpago), Boswelia, Hondsroos, Kurkuma ((geelwortel), Hyaluronzuur, Vitamine D3

Allergenen informatie
Bevat vervaardiging uit schaaldieren.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vedax Glucosamine Curcuma Complex 30VCP?