9368.671 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Goede nachtrust>Melatonine

Valdispert Melatonine 5 mg Tabletten 25TB

Een hoge dosering melatonine in een makkelijk in te nemen tabletje

14,99
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Valdispert Melatonine 5 mg Tabletten bevat per tablet 5 mg melatonine. Melatonine helpt bij de behandeling van jetlag bij volwassenen*. Jetlag is een stoornis van het slaap-waakritme, die kan optreden na het passeren van meerdere tijdzones door een vliegreis.

* het gunstige effect wordt verkregen bij een minimale inname van 0,5 mg melatonine kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op plaats van bestemming.

Dosering
1 uur voor het slapen gaan 1 tabletje innemen. Tabletje in zijn geheel doorslikken met bijvoorbeeld water. Houd bij voorkeur een vast tijdstip aan. Neem niet meer dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid.

Waarschuwingen
Gebruik wordt afgeraden bij kinderen tot 18 jaar, tijdens een zwangerschap, bij borstvoeding en bij mensen met een auto-immuunziekten. Raadpleeg uw arts indien u geneesmiddelen gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

Melatonine

5 mg

Ingrediënten
Vulstof (cellulose), lactose, melatonine. Stabilisator (hydroxypropylcellulose), antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, silicium dioxide).

Allergenen informatie

Bevat lactose.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Valdispert Melatonine 5 mg Tabletten 25TB?

Meer uit ons assortiment