9478.034 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Unipharma Wrattentinctuur 2ML

Voor wratten op handen en voeten

6,95
  • Merk:  Unipharma
  • Inhoud: 2ML
  • EAN: 8713713030630
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Unipharma Wrattentinctuur is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van gewone wratten op handen en voeten. Het bevat monochloorazijnzuur, een stof die een afbrekende werking heeft op de huid. De wrat zal laagje voor laagje loslaten. Bij gebruik van Unipharma Wrattentinctuur hoeft de wrat slechts een keer per week aangestipt te worden*. Unipharma Wrattentinctuur is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, is gemakkelijk te gebruiken en effectief op zowel dikke wratten op handpalmen als voetzolen.

*Afhankelijk van de grootte en dikte van de wrat kan het noodzakelijk zijn om de behandeling na een week te herhalen.

Dosering
Niet vaker aanbrengen dan 1 keer per week. Let erop dat u Unipharma Wrattentinctuur alleen op de wrat aanbrengt en de huid rondom de wrat beschermt tegen de bijtende vloeistof met een laag Vaseline of Zinkzalf. In een week tijd zal de wrat laagje voor laagje loslaten.

Waarschuwingen
Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden, in originele verpakking. Heel voorzichtig gebruiken, de vloeistof is bijtend. Voorkom brandwonden: leest eerst de gebruiksaanwijzing vóór gebruik.

Bij een temperatuur van 15-25°C op een droge, donkere plaats bewaren, buiten het bereik en zicht van kinderen. Niet gebruiken na de uiterste gebruiksdatum, die vermeld staat op de onderzijde van de verpakking. Na opening is de oplossing 1 maand houdbaar.Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling
monochloorazijnzuur, gezuiverd water.

Gebruiksaanwijzing Etiket
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Unipharma Wrattentinctuur 2ML?

Meer uit ons assortiment