Hoofdpagina>Afvallen>Eiwitdieet>Eiwitshakes afvallen

Trimshake Slimming Protein 1KG

Complete shake met een uitgebalanceerde formule van hoge kwaliteit wei eiwit, langzame koolhydraten, omega 3 vetzuren, vitamines, mineralen

49,49
  • Merk:  Trimshake 
  • Inhoud: 1KG
  • EAN: 8718053792002
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Trimshake Slimming Protein is een complete shake met een uitgebalanceerde formule van hoge kwaliteit wei eiwit, langzame koolhydraten, omega 3 vetzuren, vitamines, mineralen en een mix van superfoods, superfruits, greens en fatburners. De basis van Trimshake Slimming Protein is een wei eiwit van uiterst hoge kwaliteit. De eiwit is afkomstig uit Nederland en staat bekend om zijn kwaliteit, hoge percentage eiwitten en laag percentage vetten. Trimshake Slimming Protein vormt een uitstekend alternatief om 2 à 3 maaltijden/tussendoortjes te vervangen en kan hierdoor het afvalproces geweldig ondersteunen. Het Trimshake dieet is hierdoor eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden.
Trimshake Slimming Protein zorgt door de uitgebreide samenstelling ervoor dat u minder trek hebt in tussendoortjes, alle nutriënten die u nodig hebt binnenkrijgt en dat door de toevoeging van de Fatburners™ en Hardcore Blend™ het afvalproces wordt gestimuleerd.

Trimshake Slimming Protein is geen wondermiddel zoals zo veel afslankmiddelen beweren, maar het is een op wetenschap beruste samenstelling die het afvalproces geweldig kan ondersteunen.

- Ondersteunt gewichtsverlies
- Hoog in eiwitten
- Geen toegevoegde suikers
- Ondersteunt de reiniging van het lichaam
- Helpt de bloedsuikerspiegel in balans te houden

Hoe te gebruiken?
Voeg 3 scheppen (34gr) toe aan 200ml koud water, magere melk of uw favoriete drank en meng het goed. Neem 1 tot 3 porties per dag.

Ingredienten
Zie etiket.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Trimshake Slimming Protein 1KG?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 35