Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Q10

Trenker Aqtif 25 Capsules 20CP

Bevat 25 mg ubiquinol (Q10.H2) en 2,4 mg vitamine E van natuurlijke oorsprong

13,16
  • Merk:  Trenker 
  • Inhoud: 20CP
  • EAN: 5425003041235
  • Op voorraad:  8  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Trenker Aqtif 25 Capsules bevat 25 mg ubiquinol (Q10.H2) en 2,4 mg vitamine E van natuurlijke oorsprong (onder vorm van d-α-tocoferylacetaat). Vitamine E draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Het lichaam produceert voortdurend in de mitochondria, de plaats van productie van cellulaire energie, geactiveerde zuurstofrijke verbindingen, ook wel vrije radicalen genoemd. Deze hebben oxiderende eigenschappen en zijn zeer reactief ten opzichte van verschillende biologische substraten: vetten, koolhydraten, eiwitten en genetisch materiaal. Omgevingsfactoren zoals vervuiling, blootstelling aan de zon, roken of het drinken van alcohol zijn allemaal situaties die een overproductie van vrije radicalen in het lichaam kunnen veroorzaken. Deze toestand wordt oxidatieve stress genoemd en maakt deel uit van het natuurlijk verouderingsproces. Bij alle levende wezens bestaan beschermingsmechanismen om de oxidatieve stress te compenseren en een evenwicht te bereiken. Vrije radicalen kunnen worden geneutraliseerd door een familie van moleculen met tegenovergestelde eigenschappen, namelijk de antioxidanten. Na verloop van tijd kan de doeltreffendheid van deze beschermingsmechanismen verminderen en kan cellulaire veroudering optreden. Ubiquinol is de niet-geoxideerde vorm van het coënzyme Q10. Het betreft een molecule van natuurlijke oorsprong, geproduceerd door fermentatie van een gist en bevat dus geen onzuiverheden omwille van chemische synthese.

Dosering
1 maal daags 1 capsule met een glas water tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Waarschuwingen
Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, gelieve uw arts te raadplegen alvorens u dit product inneemt. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren, bij kamertemperatuur, op een droge, goed verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking.


Ingredienten
Ingredienten
Per capsule: Lijnzaadolie van eerste persing (vulmiddel), gelatin (capsule), glycerol (bevochtigingsmiddel van capsule), 25 mg ubiquinol, water (bevochtigingsmiddel van capsule), colloïdaal siliciumdioxide (stabilisator), rood ijzeroxide - E 172 (kleurstof van capsule), 2,4 mg vitamine E (d-α-tocoferylacetaat, 20% RI).
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Trenker Aqtif 25 Capsules 20CP?