Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Glucosamine-chondroitine-msm>Glucosamine-chondroitine

Treedo Compleet Capsules 90CP

Voor botten en kraakbeen

Korting 44%
31,49 17,79
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Treedo Compleet Capsules 90st is gebaseerd op een krachtige dagdosering Vitamine E, Mangaan, Vitamine C, Koper en Visolie (EPA/DHA, min. 250 mg per dag). Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen. Boswellia serrata wordt in India al eeuwen gebruikt voor diverse doeleinden. De Omega-3 vetzuren EPA/DHA uit visolie (min. 250 mg p/dag) hebben een positieve invloed op de gezondheid en zijn goed voor het hart. Koper is goed voor het behoud van bindweefsel. Vitamine C ondersteunt de aanmaak van Collageen en is goed voor het kraakbeen. Mangaan is voor het behoud van sterke botten. Vitamine E is een antioxidant. Treedo Compleet Capsules 90st bevat ook Glucosamine, Chondroïtine en Boswellia serrata.

Dosering
Intensieve kuur: 3 maal per dag 2 capsules innemen met wat water, bij voorkeur tijdens de maaltijd.
Onderhoudsdosering: 2 maal per dag 1 of 2 capsules (3 capsules per dag) innemen met wat water, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken wanneer u overgevoelig bent voor één van de bestanddelen. Wanneer u Treedo gebruikt in combinatie met medicijnen dan altijd eerst met uw (huis)arts overleggen. Ook bij gebruik bij zwangerschap en het geven van borstvoeding altijd eerst met uw (huis)arts overleggen.
Ingredienten
Samenstelling intensieve kuur 6 capsules en onderhoudsdosering 3 capsules

 

Intensieve kuur

Dagdosering

Glucosamine HCL (uit schaaldieren)

2400 mg

1200 mg

Chondroïtine sulfaat

1200 mg

600 mg

Boswellia serrata

450 mg

225 mg

EPA (omega-3 vetzuur)

300 mg

150 mg

DHA (omega-3 vetzuur)

200 mg

100 mg

Vitamine E (d-alpha-tocopherol)

16 mg

8 mg

Mangaan (als gluconaat)

2 mg

1 mg

Vitamine C (ascorbinezuur)

80 mg

40 mg

Koper (als sulfaat)

1 mg

0.5 mg

Ingrediënten
Capsule-inhoud: Glucosamine.HCl (uit schaaldieren), Visolie (min. 30% EPA/DHA), Chondroïtine sulfaat, MCT-olie, Boswellia extract (Boswellia serrata), Vitamine C (ascorbinezuur 97%), Sojalecithine, Anti-klontermiddel (glycerolmonostearaat), Vitamine E, Mangaangluconaat, Koper-II-sulfaat. Capsulewand: Gelatine, Glycerol, Sorbitol, Kleurstoffen (titaandioxide, ijzeroxide).
Bijsluiter
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Treedo Compleet Capsules 90CP?