Hoofdpagina>Cadeauwinkel>Geschenksets>Geschenkset vrouwen

Therme Geschenkset Lotus 1ST

Geschenkset met vier Therme verzorgingsproducten

9,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Therme 
 • Inhoud: 1ST
 • EAN: 8714319162954
  Productbeschrijving
  Algemeen
  Therme Geschenkset Lotus bestaat uit vier verzorgingsproducten van Therme, namelijk:

  - Saigon Pink Lotus Shower Scrub 75 ml
  - Saigon Pink Lotus Shower Satin 75 ml
  - Zen White Lotus Rice Shower Scrub 75 ml
  - Zen White Lotus Shower Satin 75 ml

  Therme Douchescrub Saigon Pink Lotus verwijdert dode huidcellen en maakt de huid zijdezacht. Geniet van de heerlijke romantische geurbeleving en laat de huid optimaal voeden door de Amber- en Lotusextracten. Masseer de scrub over de natte huid en spoel het vervolgens af. Combineer met Saigon Pink Lotus Shower Satin.

  Therme Saigon Pink Lotus Shower Satin is een voedende douchecrème met een heerlijke romantische geurbeleving van Roze Lotus, Amber, Vanille en Sandelhout. Ideaal in combinatie met de Shower Scrub van Saigon Pink Lotus.

  Therme Zen White Lotus Shower Scrub met fijne zachte rijstkorreltjes is een heerlijke scrub die de huid glad en zacht maakt. Deze Rice Shower Scrub heeft een hydraterende werking en verzorgt de huid intensief. Zen White Lotus Rice Shower Scrub kan over de natte huid gemasseerd worden, waarbij extra aandacht geschonken dient te worden aan de ruwe huiddelen, zoals ellebogen en knieën. Ideaal in combinatie met Zen White Lotus Shower Satin.

  Therme Zen White Lotus Shower Satin met de subtiele verfijnde witte Lotus geur, Zijde en Macadamia olie geeft uw huid een zijdezacht gevoel. Ervaar de Pure Silk Sensation. Ideaal in combinatie met Zen White Lotus Shower Scrub.

  Heeft u een vraag over Therme Geschenkset Lotus 1ST?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 95