9478.023 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

ThermaCare Warmte Kompressen Combi 2 stuks

Zelf verwarmende kompressen die pijn effectief helpen verlichten

Korting 25%
23,18 17,39
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Met deze ThermaCare Combi verpakking heeft u altijd de juiste kompressen voor pijnverlichting in huis. De combinatie bestaat uit twee voordeelverpakkingen van beide typen Warmte Kompressen. Voor pijn in de rug gebruikt u de ThermaCare Warmte Kompressen Rugpijn (2 stuks) en voor pijnverlichting op kleine lichaamsdelen zoals nek, schouder en pols gebruikt u de ThermaCare Nek/Schouder/Pols Warmekompressen (3 stuks).

ThermaCare Warmte Kompressen zijn ideale, zelf verwarmende kompressen om pijn aan verschillende delen van het lichaam effectief te verlichten. Deze pijn kan ontstaan door bijvoorbeeld spierspanning, verrekking, stijfheid of artrose. De ThermaCare Warmte Kompressen werken tot wel 16 uur lang en kan daardoor diep in het lichaam trekken. De vorm van het kompres sluit perfect aan waardoor precies die plek van het lichaam wordt bereikt waar de pijn zit. Doordat de spieren ontspannen wordt de bloedsomloop verbetert en worden afvalstoffen afgevoerd. Bovendien is het kompres zo dun dat u het gemakkelijk en discreet onder normale kleding kunt dragen en heeft een perfecte draagcomfort door de huidvriendelijke stretchstof.

ThermaCare Warmte Kompressen
- werkt op natuurlijke wijze
- pakt de pijn direct bij de bron aan
- constante therapeutische warmte van 40 graden
- tot 16 uur pijnverlichting (8 uur tijdens en 8 uur na gebruik)
- perfecte draagvorm, gemaakt van huidvriendelijke stretchstof
- dun en discreet te dragen onder uw kleding

Hoe te gebruiken?
Open het zakje vlak voor gebruik. Het kan tot 30 minuten duren voordat het kompres zijn therapeutische temperatuur heeft bereikt. Plaats het kompres op de pijnlijke plek met de donkere kant naar de huid gericht. Zorg ervoor dat bij het aanbrengen om de pols de warmtecellen elkaar niet overlappen. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden het kompres gedurende 8 uur te dragen. Gebruik niet langer dan 12 uur per 24 uur op hetzelfde deel van het lichaam.
Waarschuwingen

Waarschuwingen

Gebruik het product eerst overdag alvorens het te dragen terwijl u slaapt. Zo weet u in welke mate u de warmte kunt verdragen. Oefen geen bijkomende druk uit op het product, draag er geen nauwsluitend verband of een riem over. Warmteproducten kunnen brandwonden veroorzaken. Dit risico wordt groter met de leeftijd. Indien u 55 jaar of ouder bent, dient u ThermaCare over een kledingstuk te dragen en liever niet te gebruiken terwijl u slaapt. Om verhoogd risico op verbranding te voorkomen, het product verwijderen alvorens een MRI (magnetische-resonantiebeeldvorming) procedure te ondergaan. Niet gebruiken als de inhoud uit het warmtekompres lekt en/of als het kompres beschadigd of gescheurd is. Niet gebruiken in combinatie met crèmes tegen spierpijnen, medicinale zalven of andere warmtebronnen. Niet gebruiken op een beschadigde huid, bij kneuzingen of zwellingen, op delen van het lichaam die ongevoelig zijn voor warmte. Niet gebruiken bij personen die het product niet zelf kunnen verwijderen zonder hulp van anderen of die niet in staat zijn alle gebruiksaanwijzingen te volgen, zoals kinderen en bepaalde oudere personen. Raadpleeg uw arts voor gebruik wanneer u aan diabetes lijdt, indien u problemen met de bloedsomloop hebt, aan een hartaandoening of aan reumatoïde artritis lijdt of wanneer u zwanger bent. Stop het gebruik en raadpleeg een arts indien u enig ongemak ervaart, er een brandwond, zwelling of een andere blijvende huidverandering ontstaat op de plaats waar u het product hebt gebruikt. Indien, na 7 dagen, de pijn niet verminderd is of nog verergert.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ThermaCare Warmte Kompressen Combi 2 stuks?