9476.608 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

ThermaCare Rug Warmtekompressen 2ST

Zelfverwarmende kompressen die pijn effectief helpen verlichten

11,59

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • stuks beschikbaar
Productbeschrijving
Algemeen
ThermaCare Rug Warmtekompressen verlichten op effectieve wijze pijn aan de (lage) rug. Doordat u de verzegelde zak opent komt het kompres in contact met lucht waardoor de warmtecellen worden geactiveerd en binnen 30 minuten wordt de behandelingstemperatuur van 40 graden bereikt. Deze diepgaande warmte die ervoor zorgen dat de spieren zich ontspannen, de doorbloeding wordt verhoogt en de pijn wordt verlicht houdt 8 uur aan en hebben daarna nog lang een rustgevend effect.

ThermaCare Rug Warmtekompressen:
- verlicht pijn in de (lage) rug
- dun en discreet te dragen onder uw kleding
- de vorm sluit goed aan bij de rug
- gemaakt van huidvriendelijke stretchstof
- verpakking bevat 2 kompressen
- zelfverwarmend

Hoe te gebruiken?
Open het zakje vlak voor gebruik. Het kan tot 30 minuten duren voordat het kompres zijn therapeutische temperatuur heeft bereikt. Plaats het kompres op de pijnlijke plek met de donkere kant naar de huid gericht. Gebruik niet langer dan 12 uur per 24 uur op hetzelfde deel van het lichaam.

Waarschuwingen

Gebruik het product eerst overdag alvorens het te dragen terwijl u slaapt. Zo weet u in welke mate u de warmte kunt verdragen. Oefen geen bijkomende druk uit op het product, draag er geen nauwsluitend verband of een riem over. Warmteproducten kunnen brandwonden veroorzaken. Dit risico wordt groter met de leeftijd. Indien u 55 jaar of ouder bent, dient u ThermaCare over een kledingstuk te dragen en liever niet te gebruiken terwijl u slaapt. Om verhoogd risico op verbranding te voorkomen, het product verwijderen alvorens een MRI (magnetische-resonantiebeeldvorming) procedure te ondergaan. Niet gebruiken als de inhoud uit het warmtekompres lekt en/of als het kompres beschadigd of gescheurd is. Niet gebruiken in combinatie met crèmes tegen spierpijnen, medicinale zalven of andere warmtebronnen. Niet gebruiken op een beschadigde huid, bij kneuzingen of zwellingen, op delen van het lichaam die ongevoelig zijn voor warmte. Niet gebruiken bij personen die het product niet zelf kunnen verwijderen zonder hulp van anderen of die niet in staat zijn alle gebruiksaanwijzingen te volgen, zoals kinderen en bepaalde oudere personen. Raadpleeg uw arts voor gebruik wanneer u aan diabetes lijdt, indien u problemen met de bloedsomloop hebt, aan een hartaandoening of aan reumatoïde artritis lijdt of wanneer u zwanger bent. Stop het gebruik en raadpleeg een arts indien u enig ongemak ervaart, er een brandwond, zwelling of een andere blijvende huidverandering ontstaat op de plaats waar u het product hebt gebruikt. Indien, na 7 dagen, de pijn niet verminderd is of nog verergert.

Ook verkrijgbaar voor nek-schouder-pols

Heeft u een vraag over ThermaCare Rug Warmtekompressen 2ST?

Meer uit ons assortiment