Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Incontinentiemateriaal>Incontinentiebroekjes

TENA Pants Super S 12ST

Anatomisch gevormde wegwerp incontinentiebroek voor dames en heren

Korting 25%
17,47 13,10
  • Merk:  TENA 
  • Inhoud: 12ST
  • EAN: 7322540712513
  • Op voorraad:  44  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
TENA Pants Super Small bieden u een extra hoge bescherming, waardoor de broekjes ook geschikt zijn voor 's nachts. Het buitenmateriaal van TENA Pants ademt volledig zodat de lucht kan blijven circuleren. Dit zorgt ervoor dat onnodig vocht niet in aanraking komt met de huid, zodat deze gezond blijft en geen irritaties kan geven. De TENA Pants zijn bovendien voorzien van de nieuwste Dual Absorption Zone technologie, dit houdt in dat de broekjes twee absorptiekamers heeft voor effectieve en optimale bescherming.

TENA Pants Super Small is tevens voorzien van geïntegreerde anti-lekrandjes, voor extra bescherming en een geurneutralisator, die het effect van ammoniak vermindert en ongewenste geurtjes neutraliseert. De Pants hebben een de anatomische vormgeving van ondergoed en volgen daardoor de contouren van het lichaam. Dit zorgt ervoor dat de Pants comfortabel zitten en de bescherming op de goede plaats blijft, waardoor u zich altijd prettig en zelfverzekerd kunt voelen.

Deze verpakking van TENA Pants Super bevat 12 broekjes in de maat Small, geschikt voor een heupmaat van 65 tot 85 cm. De TENA Pants zijn ook verkrijgbaar in onderstaande maatvoering:
- TENA Pants Super Medium: heupmaat 80 - 110 cm.
- TENA Pants Super Large: heupmaat 100 - 135 cm.
- TENA Pants Super XL: heupmaat 120 - 160 cm.

Hoe te gebruiken?
TENA Pants zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Voor het uittrekken kunt u beide zijnaden openscheuren om het broekje te verwijderen.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over TENA Pants Super S 12ST?