Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.043 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Incontinentiemateriaal>Incontinentieverband

TENA Discreet Normal + Extra Verband Combiverpakking 20ST+24ST

Drievoudige bescherming bij urineverlies

Korting 16%
15,42 12,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  TENA
 • Inhoud: 20ST+24ST
  Productbeschrijving
  Algemeen
  TENA Discreet Normal + Extra Verband Combiverpakking is een combinatieverpakking met TENA Lady Normal Verband en TENA Lady Extra Verband.

  Tena Discreet Normal is een inlegverbandje voor licht tot matig urineverlies bij vrouwen. Met het speciaal ontwikkelde microPROTEX™ met uiterst absorberende grondstoffen om drievoudig te beschermen tegen urineverlies, een vochtige gevoel en geurtjes. Voor een discreet en droog gevoel waar u de dag vol gerustheid mee doorkomt. Het zachte verband is ontwikkeld voor vrouwen met een gevoelige blaas en biedt uitmuntende absorptie en discrete bescherming voor het gebruik voor elke dag. Daarnaast is het verband gevormd naar de pasvorm van het vrouwelijk lichaam zodat het comfortabel draagt en is daarnaast dermatologisch getest op huidveiligheid- en vriendelijkheid. Elk verband is apart verpakt met Easy Wrap zodat deze makkelijk in uw tas of zak past, ideaal om mee te nemen.

  TENA Extra Verband is speciaal ontworpen om u elke dag een beschermd gevoel te geven met drievoudige bescherming. Dit zijdezacht verbanden absorbeert veel beter dan regulier maandverband. Ze biedt zekere en discrete bescherming dankzij de Body Shaped DRYZone. De sterke absorptie houdt u droog. Met Fresh Odour Control is het een perfecte keuze bij regelmatig verlies van scheutjes urine.

  Heeft u een vraag over TENA Discreet Normal + Extra Verband Combiverpakking 20ST+24ST?