Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Medicijnen voor de maag>Opgeblazen gevoel

Tempocol Pepermuntolie Capsules 30CP

Kruidengeneesmiddel voor het verlichten van buikpijn, lichte maag/darmkrampen en winderigheid

9,20
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Tempocol is een kruidengeneesmiddel met pepermuntolie (Menthae piperitae aetheroleum) en kan worden gebruikt om lichte spasmen (lichte krampen) in het maag-darmkanaal, winderigheid en buikpijn te verlichten. De kleine maagsapresistente zachte capsule is makkelijk in te nemen en komt pas vrij in de darmen en niet in de maag en werkt zo precies op de plek waar het nodig is.

Dosering
Jongeren ouder dan 12 jaar, volwassenen en ouderen:
De aanvangsdosis is eenmaal tot driemaal daags 1 capsule. De dosering kan indien nodig worden verhoogd tot een maximale dosis van 2 capsules driemaal daags.

Gebruik bij kinderen tussen 8 en 12 jaar:
Maximaal driemaal daags 1 capsule.

De capsule in zijn geheel doorslikken, 20-30 minuten voor de maaltijd op een lege maag met voldoende (bijv. een glas) koud water. Niet breken of kauwen om te voorkomen dat de pepermuntolie voortijdig vrijkomt.

Tempocol is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen

Niet geschikt voor gebruik bij kinderen jonger dan acht jaar. Neem niet meer in dan de aanbevolen dosis. Wordt uw klacht na 14 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.


Ingredienten

Ingrediënten
Actieve stof: pepermuntolie. Eén maagsapresistente zachte capsule bevat 182mg pepermuntolie (Menthae piperitae aetheroleum).

Andere stoffen: gelatine, glycerol, ethylcellulose, sodiumalginaat (E401), middellangeketentriglyceride, stearinezuur, oliezuur

Bijsluiter
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Tempocol Pepermuntolie Capsules 30CP?

Meer uit ons assortiment