Hoofdpagina>Ehbo>Wondzalf

Staudt Wondzalf 20ML

Antibacterieel en ontstekingsremmend

19,95
  • Merk:  Staudt
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 8717953026088
  • Op voorraad:  23  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Staudt Wondzalf is antibacteriële en ontstekingsremmende zalf met 10% natuurlijke hars van de Noorse fijnspar, bedoelt voor (niet) geïnfecteerde wonden zoals snij- en schaafwonden, kloven, zweren en verbranding van de huid. De zalf legt een beschermend laagje over de wond wat het genezingsproces versterkt. Ook bevordert het de re-epithelisatie, dat wil zeggen dat het littekenvorming vermindert en de celgroei factoren bevordert.

De Staudt Wondzalf:
- heeft een sterke antimicrobiële werking, ook tegen schimmels;
- is ontstekingsremmend, vermindert roodheid en pijn;
- versnelt huidherstel en sluit sneller de wond;
- verwijdert en voorkomt biofilms (een groep ziekmakende bacteriën omhult door een slijmlaag);
- is veilig en klinisch bewezen;
- veroorzaakt geen resistentie.

Hoe te gebruiken?
De wond, indien mogelijk, reinigen met water en daarna de zalf aanbrengen. U kunt het direct op de wond of op een gaasje aanbrengen en naar behoefte meerdere malen per dag herhalen tot de wond genezen is.

Waarschuwingen
Contact vermijden met de slijmvliezen, de ogen en de mond. Koel en droog, op kamertemperatuur bewaren. Het product is ongeopend 5 jaar houdbaar, zie de houdbaarheidsdatum op de tube.De zalf niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Er is geen informatie beschikbaar over de mogelijke effecten, daarom het advies het product niet te gebruiken. Personen die allergisch zijn voor natuurlijke hars moeten het product niet gebruiken. Als extra zekerheid om (over)gevoeligheid te controleren, kun je een klein beetje van de zalf aan de binnenzijde van de arm (ter hoogte van de elleboog) aanbrengen. Ontstaat er een reactie, zoals roodheid of jeuk, dan is het beter de zalf niet te gebruiken.
Ingredienten

Ingrediënten
Petrolatum, Paraffinum liquidum, Norway spruce (Picea Abies) resin, Alcohol denat., Cera microcristallina, Sorbitan oleate, Cera alba, Hydrogenated castor oil, Stearic acid.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Staudt Wondzalf 20ML?

Meer uit ons assortiment