9368.872 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Huidongemakken>Littekens

Staudt Littekencrème Kids 40ML

Voor de verzorging van littekens, rode en gevoelige huid

34,95
  • Merk:  Staudt
  • Inhoud: 40ML
  • EAN: 8717953026057
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Staudt Littekencrème is een cosmetische crème, speciaal voor kinderen, die ontwikkeld is door plastisch chirurgen van het Brandwondencentrum Beverwijk en al jaren door diverse plastisch chirurgen wordt gebruikt voor de verzorging van littekens. De crème is geschikt voor littekens van operaties, ongevallen, brandwonden, bestraling, acne, waterpokken en andere huidproblemen. Dus voor alle uitwendige littekens op het lichaam. Door de bijenwas in de littekencrème wordt de huid voorzien van een laag die beschermt tegen invloeden van buitenaf en zorgt voor een duurzame en optimale werking. Staudt® steunt onderzoek ten behoeve van de brandwondenzorg en werkt nauw samen met de Brandwondenstichting.

Staudt Littekencrème is op basis van natuurlijke ingrediënten zoals:
- bijenwas ter bescherming van de huid;
- honing beschermt en reinigt de huid;
- bisabolol om de huid te kalmeren;
- vitamine E als antioxidant om de huid te ondersteunen bij herstel;
- hyaluronzuur voor hydratatie van de huid;
- Defensil Plus®, een complex van o.a. blauwe bes om jeuk te verlichten en de huid te herstellen.

De kinderhuid is zeer gevoelig. De zonnefactor (SPF30) in deze crème biedt extra bescherming.

Hoe te gebruiken?
Begin met het smeren van de littekencrème nadat de huid van de wond is genezen. Masseer de crème dagelijks meerdere malen licht in voor de optimale verzorging van uw litteken.

Voorkom irritatie van het litteken, bijvoorbeeld door striemende kleding. Wees voorzichtig met sporten zodat het litteken niet onder teveel spanning komt te staan. Gebruik altijd een crème met zonnefactor indien het litteken aan zonlicht wordt blootgesteld. Wees geduldig want het rijpingsproces van een litteken kost tijd. Een litteken verdwijnt nooit helemaal. Het litteken zal soepeler, minder zichtbaar en zachter worden. In het eerste jaar na het ontstaan van het litteken kunt u het herstel het beste ondersteunen. Na een jaar is het litteken uitgerijpt en kunt u de crème gebruiken om de huid soepel te houden.

Waarschuwingen
Oppassen tijdens het aanbrengen van de crème rondom de ogen, indien de crème in de ogen komt, kan dit een irriterend effect geven. Raadpleeg een arts indien uw litteken niet goed herstelt.
Ingredienten

Allergenen informatie
De producten van Staudt® zijn dermatologisch getest, zijn vrij van allergenen en parabenen, proefdiervrij en staan onder deskundig toezicht.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Staudt Littekencrème Kids 40ML?

Meer uit ons assortiment