9375.447 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Afvallen>Afslankpillen>Eetlustremmers

DeOnlineDrogist.nl Slimplex 300ML

Neutraliseert de zoete smaak van suiker en biedt ondersteuning bij het afslanken

41,08
  • Op voorraad:  15  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Slimplex is een bijzonder afslankcomplex dat is samengesteld uit verschillende plantenextracten, die er om bekend staan uw ondersteuning te bieden tijdens het verliezen van (over)gewicht. Het belangrijkste ingrediënt van dit complex is de Zuid-Aziatische Gymnema Sylvestre (Ramshoorn). Gymnema Sylvestre heeft de unieke eigenschap om de zoete smaak van suiker te neutraliseren, waardoor bijvoorbeeld dat "heerlijke" snoepje ineens niet zo lekker meer smaakt en u het de volgende keer liever niet meer consumeert. Op deze wijze krijgt u minder suiker binnen en dus minder koolhydraten en calorieën.

Slimplex is een uniek product dat niet alleen de smaak van suiker neutraliseert, maar ook slankmakende eigenschappen bezit. Om u te voorzien van een goed totaalproduct is de formule van Slimplex verrijkt met Lagerstroemia Speciosa (Banaba), dat in samenwerking met Gymnema Sylvestre het hongergevoel weet te verminderen door de bloedsuikerspiegel normaal te houden. Ook is het extract van Malabar toegevoegd, om ervoor te zorgen dat het lichaam ondersteunt wordt bij de vermindering van de behoefte aan eten en bij het verlagen van de opname en opslag van vetten. Tot slot is Fucus Vesiculosus (Blaaswier) verantwoordelijk voor een goed functionerend darmstelsel en zorgt het voor een vol gevoel, zodat de behoefte aan (te)veel eten vermindert.

De 5 beloftes van Slimplex:
1. Helpt de zoete smaak van suiker te verwijderen
2. Helpt bij het verlagen van de vetopname en de vetopslag
3. Vermindert het hongergevoel door het normaal houden van de bloedsuikerspiegel
4. Beperkt de behoefte aan eten
5. Zorgt voor een vol gevoel

Dosering
Volwassenen en jongeren vanaf 18 jaar: 3x daags 15 minuten voor de maaltijd innemen.

Hoe te gebruiken?
Voor gebruik de fles goed schudden. Gebruik het maatbekertje (deze zit op de afsluitdop om de fles). Vul het maatbekertje tot aan de onderkant van het streepje van 5 ml. Neem de dosering in de mond en laat deze, circa 30 tot 40 seconden, goed door de gehele mond gaan en slik de dosering hierna door.

Waarschuwingen
Gebruik Slimplex niet langer dan 4 weken achter elkaar. Na een rustperiode van 1 week kunt u weer beginnen met Slimplex. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding en bij een overgevoeligheid voor één van de kruiden in Slimplex. Slimplex niet in combinatie met medicijnen gebruiken. Gebruikt u medicijnen en wilt u Slimplex toch gebruiken, raadpleeg dan altijd eerst uw arts.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Afgesloten bewaren op kamertemperatuur, op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 13,6 ml

De alcoholische biologische plantaardige extracten van:  
Malabar 6 ml
Lagerstroemia Speciosa 1 ml
Gymnema Sylvestre 2.2 ml
Ilex Guayusa 1.2 ml
Fucus Vesiculosus 1.6 ml
Vitis Vinifera 0.2 ml
   
Mataricaria Recituta
Taraxacum Officinalis
Helianthus Tuberosus
 
0.3 ml
Hulpstoffen en toevoegingen:  
Bio Ethanol 0.4 ml
Plantaardige Glycerine 0.7 ml
Overige ingrediënten
Water (H2O).

Bevat 32.95% vv alcohol.

Etiket
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over DeOnlineDrogist.nl Slimplex 300ML?

Meer uit ons assortiment