Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Goede nachtrust>Goede nachtrust complex

Sleepzz Melatonine Original Smelttabletten 500TB

Voor een goede nachtrust

Korting 24%
13,35 10,17

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Sleepzz 
 • Inhoud: 500TB
 • EAN: 8711744045128
  Productbeschrijving
  Algemeen
  Sleepzz Melatonine Original Smelttabletten voor een goede nachtrust.

  Dosering

  Naar behoefte; 5 tabletjes is 0,5 mg. 1 – 2 uur voor het slapen gaan de melatonine-tabletjes innemen. Voor een goede opname wordt aanbevolen de tabletjes onder de tong te laten smelten. Houd bij voorkeur een vast tijdstip aan.

  Waarschuwingen
  Let op: Het gebruik van melatonine met een dagdosering van 0.3 mg of meer wordt afgeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar. Bij een dagelijkse dosering van <0.3 mg luidt het advies dit eerst te overleggen met een (huis)arts. Naast het hiervoor genoemde advies, adviseert de fabrikant deze Sleepzz Melatonine Original Smelttabletten niet te gebruiken door kinderen onder de 2 jaar.

  Niet gebruiken bij overgevoeligheid, mensen met een auto-immuunziekte, zwangere vrouwen en bij borstvoeding. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Bij kamertemperatuur bewaren, op een droge en donkere plaats.
  Ingredienten
  Vulstoffen (lactose monohydraat, microkristallijne cellulose), glansmiddel (magnesium-stearaat), melatonine.  Heeft u een vraag over Sleepzz Melatonine Original Smelttabletten 500TB?