Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Goede nachtrust>Goede nachtrust complex

Sleepzz Melatonine 5mg Forte Tabletten 25ST

Helpt de inslaaptijd te verkorten* en verlicht de ervaring van een jetlag**

15,41
  • Merk:  Sleepzz
  • Inhoud: 25ST
  • EAN: 8711744033712
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Sleepzz Melatonine 5mg Forte bevat 5 mg pure melatonine per tablet, waarvan de buitenste laag met 2 mg melatonine snel wordt opgenomen. De binnenste laag bevat 3 mg melatonine en wordt geleidelijk afgegeven gedurende de nacht.
Bij het slaap-waakritme speelt de productie van melatonine een belangrijke rol. Melatonine is een lichaamseigen stof die in onze pijnappelklier wordt aangemaakt. Met het ouder worden of door een jetlag, kan de aanmaak van melatonine veranderen.
Helpt de inslaaptijd te verkorten* en verlicht de ervaring van een jetlag**.

*Het gunstige effect wordt verkregen bij de consumptie van 1 mg melatonine kort voor het slapen gaan.
**Het gunstige effect wordt verkregen bij een minimale inname van 0,5 mg kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming.

Dosering
Een half uur voor het slapen gaan 1 tablet innemen. Houd bij voorkeur een vast tijdstip aan. Houd u aan de aanbevolen dosering van 1 tablet.

Waarschuwingen

Let op: Het gebruik van melatonine met een dagdosering van 0.3 mg of meer wordt afgeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar. Bij een dagelijkse dosering van <0.3 mg luidt het advies dit eerst te overleggen met een (huis)arts. Naast het hiervoor genoemde advies, adviseert de fabrikant deze Sleepzz Melatonine 5mg Forte Tabletten niet te gebruiken door jongeren onder de 18 jaar.

Gebruik wordt afgeraden bij zwangere vrouwen, borstvoeding en auto-immuunziekten. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op kamertemperatuur bewaren.
Ingredienten

Samenstelling per tablet
5 mg melatonine

Ingredienten
Vulstof (cellulose), verdikkingsmiddel (hydroxypropylcellulose), geharde katoenzaadolie, zoetstof (isomalt), antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), melatonine. 

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Sleepzz Melatonine 5mg Forte Tabletten 25ST?

Meer uit ons assortiment