Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9371.152 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Hennepolie

Sana Hemp Juice CBD-A Tabletten 60TB

Puur vegetarisch en onbewerkt

Korting 52%
30,80 14,89
  • Op voorraad:  5  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Sana Hemp Juice CBD-A Tabletten zijn speciaal ontwikkeld om via het mondslijmvlies CBD-A op te nemen. Een tablet bevat minimaal 2mg aan CBD-A. Aan de tabletten is vitamine C toegevoegd, omdat deze zuur is van smaak. Dit is toegevoegd om de bittere smaak van Hennep sap te verhullen. Daarnaast stimuleert de vitamine C van Sana Hemp Juice CBD-A de slijmproductie waardoor het CBD-A beter kan worden opgenomen.

Sana Hennep Sap Poeder is gemaakt van de bladeren van de plant volwassen industriële hennep. Deze hennep plant is 100% natuurlijk geteeld en uit Nederland. Door moderne technieken is het mogelijk om het sap van hennep in 2 minuten nadat het is geperst te bevriezen, zodat alle mineralen en vitaminen worden bewaard. Nadat de hennep sap is bevroren, gebruiken we het proces van hoge kwaliteit vriesdrogen om het Sana Hennep Sap Poeder te verkrijgen.

Dosering
2-3 tabletten per dag, na elke maaltijd. Inname via de mond en slik door met voldoende water. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten

Samenstelling per tablet
Vulstof (microkistallijne cellulose)
Hemp juice poeder (2 mg CDB per tablet)
Antiklontermiddel (nu-flow rijstconcentraat, magnesiumstearaat, no-nano colloïdaal siliciumdioxide)

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Sana Hemp Juice CBD-A Tabletten 60TB?

Meer uit ons assortiment