Door achterstanden i.v.m. Black Friday moet u rekening houden met een vertraging van maximaal 3 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Roxasect Muizenlokdoos 1ST
Roxasect Muizenlokdoos 1ST
Roxasect Muizenlokdoos 1ST1
Roxasect Muizenlokdoos 1ST2

Roxasect Muizenlokdoos 1ST

9,99
  • Merk: Roxasect
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8711744047481
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Simpele, maar effectieve oplossing voor het bestrijden van ongedierte

Algemeen
De Roxasect Muizenlokdoos is een simpele oplossing om effectief muizen te bestrijden. In de voerdoos zitten 2 zakjes met 15 gram pasta met zeer sterk gif wat de muis na 1 of 2 keer eten dood. De muizen sterven weliswaar pas na enkele dag om argwaan bij de andere muizen te voorkomen. Doordat het een pasta-achtige substantie is, kruimelt er vrijwel geen eten buiten de lokdoos en gaat de pasta langer mee. Ook is hij vochtbestendig.

Door de speciale FLUO-NP technologie lichtten de uitwerpselen van de muizen op nadat ze van het gif hebben gegeten. Zo kunt u beter de bron van de plaag ontdekken en de voerdozen nog beter neerzetten. De voerdoos is alleen te openen met de meegeleverde sleutel en is herbruikbaar.

Hoe te gebruiken?

Zet de voerdoos op plaatsen waar u de muizen heeft gezien (langs muren of achter en onder kasten bijvoorbeeld), uitwerpselen heeft gevonden of dichtbij hun schuilplaats of eetplaats. Neem 1 tot 3 meter afstand tussen de voerdozen als u er meerdere heeft, afhankelijk van de situatie.

De eerste week controleert u om de 2 of 3 dagen hoeveel gif er wordt gegeten. Als (bijna) al het gif is opgegeten, dient u meer voerdozen neer te zetten en eventueel ook meer zakjes gif per voerdoos te gebruiken. Bij een normale opname kunt na de eerste week elke 7 of 14 dagen controleren. Vul het gif bij waar het is opgegeten totdat er niet meer van gegeten wordt.

Als na 28 dagen geen gewenst resultaat is geboekt in het terugdringen van de muizenplaag, is het aan te raden een ongediertebestrijder te consulteren.

Waarschuwingen
Let met het gebruik van gif altijd op rondom kinderen en huisdieren. Het is raadzaam katten en honden extra te voeren tijdens het gebruik van muizengif en de dode muizen zo snel mogelijk op te ruimen.

Veiligheidsaanbevelingen

Dit product bevat een antistollingsmiddel. Bij inslikken kunnen (mogelijk met enige vertraging) symptomen optreden zoals een bloedneus en bloedend tandvlees. In ernstige gevallen kunnen bloeduitstortingen optreden en kan bloed aanwezig zijn in de ontlasting of urine. In geval van blootstelling via de mond, de mond zorgvuldig spoelen met water. Nooit iets aan een bewusteloos persoon toedienen via de mond. Geen braken opwekken. Na inslikken onmiddellijk medisch advies inwinnen en verpakking of etiket van het product tonen. Neem in geval van inslikken door een huisdier contact op met een dierenarts. In geval van blootstelling via de huid, de huid wassen met water en vervolgens met water en zeep. In geval van blootstelling via de ogen, deze spoelen met oogspoelvloeistof of water en oogleden tenminste 10 minuten open houden.

Instructies voor de veilige verwijdering van het product en zijn verpakking:

Bij elke controle en wanneer de opname van lokaas is gestopt, de resten van het lokaas verzamelen en in plastic verpakt aanbieden bij het Klein Gevaarlijk Afval depot. Dit om het risico op inname en vergiftiging bij kinderen, huisdieren en andere dieren te beperken. Gebruik van handschoenen wordt aanbevolen.

Voorwaarden voor opslag en de houdbaarheid van het product onder normale omstandigheden:
Op een droge, koele en goed geventileerde plaats bewaren. De verpakking afgesloten en niet in direct zonlicht bewaren. Op een plaats bewaren die niet toegankelijk is voor kinderen, vogels, huis- en landbouwdieren.

Vanwege de vertraagde werking kan het na inname van het lokaas 4 tot 10 dagen duren tot bloedverdunnende rodenticiden effectief zijn. Knaagdieren kunnen ziekten bij zich dragen. Raak dode knaagdieren niet aan met blote handen, drag handschoenen of gebruik hulpmiddelen zoals een tang bij het verwijderen. Dit product bevat een bitterstof en een kleurstof.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Etiket

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist