Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Gezichtsverzorging>Dagcrème>Anti-aging dagcrème

DeOnlineDrogist.nl Rox Eyes Anti Rimpel Crème 10ST

Dé gel die u helpt zichtbare rimpels te laten verdwijnen

34,95
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Rox Eyes Anti Rimpel Crème De gebieden rondom de oog zijn altijd als eerste onderworpen aan het ouderdomsproces. Nu is er ROX Flawless Eyes, de wonderbaarlijke gel die u tijdelijk helpt om de zichtbare rimpels van veroudering te laten verdwijnen en de twinkeling in uw ogen terug te brengen. En dit alles in slechts één minuut. De geavanceerde formule van ROX is ontwikkeld vanuit de kracht van drie producten in één: het is uniek, hoogwaardig effectief en onafhankelijk bewezen om de zichtbare tekenen van ouderdom in het gezicht tijdelijk te verminderen: rimpels, wallen en vermoeide en gezwollen ogen. Simpelweg aanbrengen, even wachten en zie de rimpels letterlijk verdwijnen onder uw eigen ogen. Zelfs de kleinste hoeveelheid zorgt al voor krachtige resultaten en ziet u er jaren jonger uit tot wel 10 uren lang, dag of nacht. Het geheim ligt in de geavanceerde formule dat zacht is voor uw huid en toch heel effectieve resultaten genereert dat een superfijn web produceert dat uw wallen doet verdwijnen, uw rimpels uitvlakt en alle donkere vlekken of onvolkomenheden verbergt.
ROX bevat magnesium, een essentieel ingrediënt die er voor zorgt dat er niks tot de huid doordringt. Echter, mengt magnesium niet goed met producten op waterbasis, zoals vocht inbrengende crèmes en gels. Het product kan -in combinatie met producten op waterbasis- wit en poederig worden. Niet oliebasis make-up of poeder is het meest effectief.


Hoe werkt het?
ROX vormt een 'onzichtbare' film onder het oog. Gezien door een microscoop ziet de lotion eruit als een 'spinnen web' die fungeert als camouflage, het verbergen van fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen.

ROX wordt geleverd in een 10 ml dispenser die voorziet in ongeveer 100 gebruiken. Bij dagelijks gebruik gaat ROX ongeveer 2 maanden mee. Wanneer u ROX een paar keer per week en op speciale gelegenheden gebruikt, gaat deze een heel jaar mee.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over DeOnlineDrogist.nl Rox Eyes Anti Rimpel Crème 10ST?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100