Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Energie (vermoeidheid)>Energie complex

Roter Mag 2 24 uur Tabletten 60TB

Activeert de natuurlijke energie in het lichaam

9,99
  • Merk:  Roter
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 8713304952396
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Roter Mag 2 24 uur Tabletten is een voedingssupplement op basis van magnesium en vitamine B6. De pure marine magnesium wordt op natuurlijke wijze verkregen uit zeewater. Bovendien wordt de magnesium beter opgenomen dankzij de dubbellaagse technologie dat zorgt voor een geleidelijke afgifte van magnesium in het lichaam. Hierbij komt de eerste laag direct vrij en bevat vitamine B6 en 150 mg magnesium. Daarnaast heeft de tweede laag een beschermende laag die zorgt dat de resterende 150 mg magnesium geleidelijk wordt afgegeven gedurende de dag.

Magnesium en vitamine B6 activeert de natuurlijke energie in het lichaam en ondersteunt hiermee het energieniveau en de vermindering van vermoeidheid. Daarnaast dragen ze bij aan het goed functioneren van het geheugen. Tevens zorgt magnesium ervoor dat u zich fit blijft voelen.

Roter Mag 2 24 uur Tabletten:
- op basis van magnesium en vitamine B6;
- met pure marine magnesium, verkregen uit zeewater;
- met dubbellaagse technologie voor een geleidelijke afgifte van magnesium;
- activeert de natuurlijke energie in het lichaam;
- helpt vermoeidheid te verminderen.

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet per dag bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen gedurende een periode van anderhalve maand. Herhalen indien gewenst. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Dit supplement bevat vitamine B6. De maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden.

Hoeveelheid vitamine B6

Advies/waarschuwing

Tot 3 milligram per dag

Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar

3 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar

5 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar

7 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Naast bovengenoemd advies, adviseert de fabrikant dit product niet te gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar. Niet geschikt voor mensen met ernstige nierinsufficiëntie of allergie voor één van de ingrediënten. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

 

 

RI*

Magnesium

300 mg

80%

Vitamine B6

2 mg

143%

* Referentie inname

Ingrediënten
Marine magnesium (magnesiumoxide), vulstoffen (cellulose, calciumfosfaten, hydroxypopylmethylcellulose), antiklontermiddel (mono- en diglyceriden van vetzuren), cacaobonen-extract (Theobroma cacao L.), antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide (nano)), pyridoxine hydrochloride (vitamine B6), verdikkingsmiddel (vernette natriumcarboxymethylcellulose).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Roter Mag 2 24 uur Tabletten 60TB?

Meer uit ons assortiment