Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9364.922 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Plasproblemen>Plasproblemen vrouwen

Roter Cystiflora Tabletten 30ST

Toegepast bij brandend gevoel bij plassen en vaak moeten plassen

15,37
  • Op voorraad:  30  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Roter Cystiflora is een traditioneel kruidengeneesmiddel, gemaakt op basis van berendruifblad, voor bij milde lage-urineweginfecties, als bijvoorbeeld blaasontsteking bij vrouwen. Het verlicht symptomen als een brandend gevoel tijdens het plassen en/of frequent plassen. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.

Dosering
Volwassenen vrouwen: tweemaal daags 2 tabletten. De maximale dosering bedraagt viermaal daags 2 tabletten. De tabletten moeten in hun geheel ingenomen worden met water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. De behandelduur met Cystiflora bedraagt maximaal 5 dagen en mag niet meer dan 5 keer per jaar gebruikt worden..

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Het gebruik bij mannen wordt niet aangeraden. Het gebruik wordt tevens afgeraden bij kinderen en adolescenten jonger dan 18 jaar. Worden uw klachten na 4 dagen niet minder, of zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts. Gebruik dit geneesmiddel niet langer dan 5 dagen achter elkaar. Geneesmiddelen die berendruifextract bevatten mogen niet meer dan 5 keer per jaar gedurende 5 dagen worden gebruikt. Gebruik dit middel niet als u allergisch bent voor berendruifextract of voor een van de andere bestanddelen van dit geneesmiddel of als u lijdt aan nieraandoeningen. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Ingredienten

Ingrediënten
Elke filmomhulde tablet bevat 425.25 mg - 519.75 mg extract (als droog extract) van Arctostaphytos urva ursi (L.), folium (berendruifblad), overeenkomend met 105 mg hydrochinonderivaten berekend als watervrij arbutine. Extractiemiddel: water.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-roter-cystiflora-tabletten-30st.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Roter Cystiflora Tabletten 30ST?

Meer uit ons assortiment