9479.092 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

DeOnlineDrogist.nl Roadbag Plaszak voor Mannen 3ST

Wegwerp urinoir, ideaal voor wanneer er geen toilet in de buurt is

7,95
  • Op voorraad:  27  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Roadbag Plaszak voor Mannen is een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken wegwerp urinoir voor mannen. Ideaal om te gebruiken wanneer er geen toilet in de buurt is en u nodig moet. De binnenkant van deze autovormige zak is voorzien van een speciaal fijnkorrelig en super absorberend granulaat, die tot 1 liter* aan urine kan opnemen. Wanneer het granulaat in contact komt met urine veranderd deze in een stevige gel die niet meer los laat. Hierdoor verliest de zak geen urine, wat deze plaszak uiterst hygiënisch en geurloos maakt.

Roadbag Plaszak voor Mannen is het ideale meeneemtoilet die zowel zittend, staand en gehurkt kan worden gebruikt, waarna u vervolgens uw handen kunt u schoonmaken met het bijgeleverde verfrissingsdoekje. Na het urineren de roadbag met de zelfklevende strip dichtplakken en verantwoord en milieubewust bij het vuilnis doen.

* De gemiddelde urinehoeveelheid is 300-500 ml. Daarmee voldoet de urinezak ruimschoots aan de maximale druk.

Roadbag Plaszak voor Mannen weegt circa 46 gram, is 12 x 28 cm groot en de ring heeft een doorsnede van 5.5 cm. De zak zit verpakt in een handzame verpakking van 7 x 12 cm.

Waarschuwingen
Niet tijdens het autorijden gebruiken. Door kinderen alleen te gebruiken onder toezicht van volwassenen. Inhoud niet geschikt voor inwendig gebruik. Indien koel en droog bewaard is de roadbag bijna onbegrensd houdbaar.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over DeOnlineDrogist.nl Roadbag Plaszak voor Mannen 3ST?

Meer uit ons assortiment