Bestel nu
0
€ 0,00
Rennie Duo Tabletten 18TB
Rennie Duo Tabletten 18TB
Rennie Duo Tabletten 18TB 1
Rennie Duo Tabletten 18TB 2
Rennie Duo Tabletten 18TB 3
Rennie Duo Tabletten 18TB 4
Rennie Duo Tabletten 18TB 5
Rennie Duo Tabletten 18TB 6
Rennie Duo Tabletten 18TB 7

×

of

Rennie Duo Tabletten 18TB

5,09
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen
Productbeschrijving

Verlicht zure oprispingen

Algemeen
Rennie Duo kauwtabletten zijn speciaal ontwikkeld tegen zure oprispingen. Het legt een beschermend laagje op de maaginhoud en houdt zo het opkomende maagzuur tegen vóór het je slokdarm bereikt. Rennie Duo heeft een krachtig zuur neutraliserend vermogen en werkt op 2 manieren: allereerst zet het overtollig maagzuur snel en effectief om in water en andere lichaamseigen stoffen. Als tweede legt het alginezuur een beschermend laagje op de maaginhoud tegen zure oprispingen. Rennie Duo is een maagzuurbinder met een lokale werking, direct en alleen in de maag. Rennie Duo wordt niet opgenomen in het bloed. Rennie Duo is een zelfzorggeneesmiddel dat je met een gerust gevoel dag en nacht kunt gebruiken.

Kenmerken van Rennie Duo:
- krachtig zuur neutraliserend vermogen;
- legt een beschermend laagje op de maaginhoud;
- kan dag en nacht worden ingenomen;
- kan gedurende de zwangerschap en borstvoeding worden gebruikt*.

*Raadpleeg eerst een arts alvorens u dit geneesmiddel gaat gebruiken

Dosering
Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: 2 tabletten opkauwen bij voorkeur 1 uur na de maaltijd en voor het slapen gaan. Bij brandend maagzuur mogen 2 tabletten tussendoor worden ingenomen. Deze doseringen kunnen ook worden gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoeding. Gebruik niet meer dan 12 tabletten per 24 uur. Vermijd langdurig gebruik. Raadpleeg uw arts indien de symptomen langer dan 7 dagen aanhouden.

*Raadpleeg een arts alvorens je geneesmiddelen gaat gebruiken

Actieve stofcalciumcarbonaat
Sterkte625/73,5/150
Vormkauwtabl.
LeeftijdVanaf 13
Indicatiemaagzuur, oprispingen
Contra Indicatieernstige nierproblemen, hoog calciumgehalte of verlaagd fosfaat gehalte van bloed, overgevoeligheid voor een van de bestanddelen
Ingrediënten

Samenstelling
Bevat per kauwtablet 625 mg calciumcarbonaat, 73,5 mg magnesiumcarbonaat en 150 mg alginezuur.

Rennie Duo Tabletten bevatten geen ranitidine 

Bijsluiter
Download gebruiksaanwijzing
Waarschuwingen

Niet te gebruiken door nierpatiënten, bij ernstige nierfunctiestoornissen en/of nierstenen, verlaagd fosfaatgehalte in het bloed of een veel te hoog calciumgehalte in het bloed.

Vragen & Antwoorden
Kan ik Rennie gelijktijdig met andere medicijnen nemen?

Wanneer naast Rennie andere geneesmiddelen worden gebruikt, verdient het aanbeveling om Rennie pas 1 à 2 uur na inname van deze geneesmiddelen te gebruiken. De opname van geneesmiddelen kan door gelijktijdige inname met Rennie worden beïnvloed.

Informeer arts of apotheker wanneer je andere geneesmiddelen gebruikt of kort geleden hebt gebruikt. Dit geldt ook voor geneesmiddelen die je zonder recept kunt verkrijgen.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode?

Rennie kan overeenkomstig het voorschrift gebruikt worden tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Vraag altijd arts of apotheker om advies voordat je een geneesmiddel gebruikt.

Wat is brandend maagzuur?

Brandend maagzuur is een klacht die herkend kan worden aan een pijnlijk gevoel in de bovenbuik of achter het borstbeen. Door het aanpassen van eet- en drinkgewoontes kunnen klachten van brandend maagzuur voorkomen worden.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist