Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Steken en beten>Insectenbeet>Insectenspray

Puressentiel Antibeet Spray 75ML

Werkt verzachtend én afwerend

16,95
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Puressentiel Antibeet Spray is een doeltreffende spray met een dubbele werking, namelijk afwerend en verzachtend. Dit komt door de unieke combinatie van ingrediënten zoals Java citronella, pepermunt, niaouli en tea tree dat samenwerkt met eucalyptus en citroen. De actieve bestanddelen zijn van plantaardige oorsprong, de formule is vrij van neurotoxisch insectenwerende middelen en de spray is vrij van drijfgas.

Puressentiel Antibeet Spray biedt:
- tot 7 uur bescherming tegen tijgermuggen en andere veel voorkomende muggen;
- tot 6,5 uur bescherming tegen tropische muggen;
- tot 5 uur bescherming tegen teken.

Hoe te gebruiken?
Goed schudden voor gebruik. Het product verstuiven en gelijkmatig over het lichaam verdelen (6 verstuivingen). Voor het gezicht, het product in de handen (1 verstuiving) verstuiven en aanbrengen op de wangen en het voorhoofd. Breng opnieuw aan indien nodig maar niet meer dan 3 maal per dag. Na gebruik de handen zorgvuldig wassen. Opnieuw aanbrengen na het zwemmen of na zweten. Voor kinderen (> 30 maanden), 7 verstuivingen per dag niet overschrijden (1 verstuiving = 0,18ml).

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 30 maanden. Buiten het bereik van kinderen houden. Ontvlambare dampen en vloeistof. Leidt tot ernstige oogirritatie. Vermijd contact met de ogen en de slijmvliezen. Bij contact met de ogen: voorzichtig spoelen met water gedurende enkele minuten. Indien de irritatie aan het oog blijft duren, raadpleeg dan een arts. In geval van inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, het product ter beschikking houden. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder. Uit de buurt houden van hitte. Niet roken. Uitsluitend gebruiken in goed verluchte plaatsen. Vermijd dat het in de natuur terechtkomt. Inhoud/verpakking weggooien in overeenstemming met de plaatselijke/regionale/nationale/internationale wetgeving. Niet voor een ander doeleinde gebruiken dan waarvoor het bedoeld is.
Ingredienten
Ingrediënten

Actieve substantie: Eucalyptus citriodora oil, hydrated, cyclized (CAS 1245629-80-4): 30% (m/m). Biocide TP19. Bevat plantaardige alcohol. Bevat**: CITRONNELLAL, MENTHONE, GERANIOL.

**Natuurlijk aanwezig in essentiële oliën.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Puressentiel Antibeet Spray 75ML?