Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Puressentiel Anti Luizen Spray 75ML
Puressentiel Anti Luizen Spray 75ML

Puressentiel Anti Luizen Spray 75ML

15,49
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Met lavendel bloemenwater voor zuivering van de hoofdhuid

Algemeen
Puressentiel Anti Luizen Spray combineert essentiële oliën zoals lavendel, tea tree, kruidnagel en geranium met elkaar om de juiste eigenschappen te creeeren om de hoofdhuid verzorgende en afstotende eigenschappen te geven. Lavendel bloemenwater maakt de hoofdhuid schoon en appelazijn biedt revitalisatie voor de haarvezel, dus het maakt het haar zacht en glanzend. De formule is 100% natuurlijk en vrij van neurotoxische insecticiden.

Hoe te gebruiken?
Niet verstuiven in de richting van de ogen. Bescherm de ogen bij het aanbrengen. Verstuif 5 tot 7 keer (0,9 tot 1,26 ml) op het haar, met extra aandacht voor de gevoelige plekken (nek, achter de oren). In een besmettingsperiode de lotion eenmaal per dag verstuiven om een doeltreffende bescherming tegen de luizen te verzekeren tot 24 uur* lang. Niet spoelen. Niet droogwrijven. Laat vanzelf drogen. Handen wassen na gebruik.

Waarschuwingen
Maak het etiket los. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar, bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en in geval van allergie aan een van de bestanddelen. Buiten het bereik van kinderen houden. Ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minute. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, het product ter beschikking houden. Stop met het gebruik in geval van intolerantie, irritatie of een oncomfortabel gevoel. Niet inslikken. Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Verwijderd houden van eten, drinken en diervoeder. Voorkom lozing in het milieu. Verwijder de lege verpakking of het ongebruikte product conform de voorschriften van het gemeentelijk reglement in verband met de verwijdering van afvalstoffen. In het tweede geval zal de recyclage van de verpakking voorgeschreven zijn. Niet gebruiken voor een ander doel dan waarvoor het bestemd is. Uitwendig gebruik.
Ingrediënten

Ingrediënten
Actieve substantie: Citriodiol®: 10% (m/m) waarvan PMD/CAS 42822-86-6: 6,4% (m/m). Biocide TP 19.

Allergenen informatie
Zonder synthetisch parfum en drijfgas.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist