9478.301 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Puressentiel Ademhaling Inhalator 1ML

Werkt verlichtend bij luchtwegproblemen

6,59
  • Op voorraad:  34  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Puressentiel Ademhaling Inhalator is een handig hulpmiddel dat helpt bij de verlichting van luchtwegproblemen. U kunt de inhalator gebruiken in geval van verkoudheid, een loopneus, keelpijn of veel hoesten. De samenstelling van de inhalator is met zijn 19 essentiële oliën erg uniek. Oliën zoals anijs, citroen, kruidnagel, kajepoet, Bay St. Thomas, kruidnagel, eucalyptus, lavendel, pepermunt, grove den, sage, tea tree, kamfer, menthol en nog vele anderen. Ook is de inhalator 100% natuurlijk, en zonder conserveringsmiddelen en kunstmatige geurstoffen.

De Pureessentiel Ademhaling Inhalator werkt:
- antiseptisch;
- antiviraal;
- ontsmettend;
- antibacterieel;
- verzachtend.

Hoe te gebruiken?
Plaats de inhalator bij de ingang van het neusgat. Blokkeer het andere neusgat en inhaleer 3 x diep en lang. Herhaal met het andere neusgat op dezelfde manier. Herhaal niet vaker dan 5 x per dag. De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 7 jaar, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen die allergisch zijn voor één van de componenten. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet doorslikken. Alleen voor uitwendig gebruik. Te gebruiken binnen 6 maanden na opening.
Ingredienten

Ingrediënten
D-limonene, pinenes (alpha or beta), g-terpinene, delta-3-carene, eucalyptol, longifolene.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Puressentiel Ademhaling Inhalator 1ML?

Meer uit ons assortiment