Hoofdpagina>Sport>Eiwitten>Eiwitshakes

Purasana Shape & Control Protein Shake Strawberry Raspberry 350GR

Op basis van erwteneiwit

19,95
  • Merk:  Purasana 
  • Inhoud: 350GR
  • EAN: 5400706203760
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
Productbeschrijving
Algemeen
Purasana Shape & Control Protein Shake Strawberry Raspberry is een proteïneshake met de smaak van aardbeien en frambozen, op basis van erwteneiwit. Het is een goede vervanger van (dierlijke) eiwitbronnen zoals wei en soja proteïnen. Door de toevoeging van superfoods heeft de shake een ideale verhouding van eiwitten en koolhydraten waardoor u de shake langdurig kan gebruiken. Door het hoge eiwit- en aminozuurgehalte is het zeer geschikt voor sporters, mensen met een actieve levensstijl en ook voor diegene die plantaardige eiwitten willen gebruiken. Eiwitten dragen bij aan de opbouw, instandhouding en herstel van spieren. Daarnaast is het lactose-, gluten- en sojavrij.

Hoe te gebruiken?
Meng 30-35 gram in 300-350 ml melk, plantaardige melk of vruchtensap en shake 15 seconden in een hand shaker of in een blender.

Waarschuwingen
Droog en koel bewaren.
Ingredienten
Ingrediënten
Poeder van erwteneiwitisolaat (76%), chicorei inuline, baobab, rode biet, kokosbloesemsuiker, hibiscus (2%), verdikkingsmiddel: guarpitmeel, natuurlijk aroma aardbei, aroma, guarana, zoetstof: steviolglycosides.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Purasana Shape & Control Protein Shake Strawberry Raspberry 350GR?