Bestel nu
0
€ 0,00
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Purasana Etherische Olie Pepermunt 10ML
Purasana Etherische Olie Pepermunt 10ML

Purasana Etherische Olie Pepermunt 10ML

Korting 25%
Adviesprijs 10,35 7,76
  • Merk: Purasana
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 5400706615853
  • NUT-nummer: PL 176/267
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  14  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Natuurlijke etherische olie voor lichaam en geest

Algemeen
Purasana Etherische Olie Pepermunt is een 100% natuurlijke etherische olie van biologische herkomst. De olie wordt door middel van stoomdistillatie gewonnen uit de bloeiende toppen van de kleurige bloemen van de Mentha x piperita plant uit India. Deze frisse pepermuntolie kunt u in uw woonruimte verstuiven. De olie heeft een zuiverende werking op de luchtwegen en werkt bovendien ook nog eens verlichtend bij migraine.

Purasana Etherische Olie Pepermunt:
- 100% natuurlijke etherische olie
- zuiverend effect op de luchtwegen
- verlichtend bij migraine

Hoe te gebruiken?
Verstuiving: het verstuiven in de lucht is voor iedereen de meest toegankelijke en gebruikelijke manier om optimaal te genieten van de etherische oliën. Naast het ondersteunen bij de ademhaling, helpt de olie ook ontspannen, zorgt het verstuiven voor een zuivering van de omgevingslucht en verdrijft het doordringende geuren. Bovendien worden ook insecten op een afstand gehouden. Voor een ideale verspreiding wordt een verstuiver gebruikt die de etherische oliën omzet in microdruppels en zo de aroma’s verspreidt zonder verwarming. Gebruik: 5 à 10 druppels in functie van de grootte van de verstuiver en de oppervlakte van de ruimte. 3 à 4 maal per dag 15 à 20 minuten

Let op! Muntolie heeft een verkoelende werking waardoor het niet aangeraden is die te mengen met badolie vanwege koude shockeffect.

Waarschuwingen
De etherische oliën zijn niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar en voor vrouwen tijdens een zwangerschapsperiode of bij het geven van borstvoeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Ingrediënten
Pure essentiële olie van pepermunt (Mentha x piperita L.) Oorsprong: India. Extractie: stoomdestillatie. Plantendeel: bloeiende toppen. Chemotype: menthol, menthon

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist