Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9360.245 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Etherische olie>Citroen olie

Purasana Etherische Olie Citroen 30ML

Natuurlijke etherische olie voor lichaam en geest

16,38
  • Merk:  Purasana
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 5400706615624
  • Op voorraad:  11  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Purasana Etherische Olie Citroen is een 100% natuurlijke etherische olie en is te gebruiken om te verstuiven, als badolie, massageolie of om uw gerechten mee te aromatiseren. De Citrus Limon is een kleine boom en heeft grote bladeren en witte bloemen welke een heerlijke zoete geur verspreiden. Verstuiving van de olie zorg voor een zuivere omgevingslucht, geurtjes worden verdreven en tevens zal het insecten op afstand houden. Deze etherische olie met zijn zuiverende werking en frisse geur van de citroen wordt gewonnen uit de verse schil middels koude persing en komt uit Italië.

Purasana Etherische Olie Citroen:
- 100% natuurlijke etherische olie
- te gebruiken als badolie en massageolie
- als toevoeging aan gerechten
- ter bevordering van het ademhalingscomfort
- helpt te ontspannen
- zuiverende werking, geurtjes worden verdreven
- houdt insecten op afstand

Hoe te gebruiken?
Verstuiving: Het verstuiven in de lucht is voor iedereen de meest toegankelijke en gebruikelijke manier om optimaal te genieten van de etherische oliën. Naast het ondersteunen bij de ademhaling, helpt de olie ook ontspannen, zorgt het verstuiven voor een zuivering van de omgevingslucht en verdrijft het doordringende geuren. Bovendien worden ook insecten op een afstand gehouden. 5 à 10 druppels in functie van de grootte van de verstuiver en de oppervlakte van de ruimte. • 3 à 4 maal per dag, 15 à 20 minuten. Massageolie: Meng 5 druppels in 10 ml neutrale plantaardige olie zoals zoete amandel-, jojoba-, hazelnoten- of macadamiaolie. Om gerechten te aromatiseren (1 à 2 druppels).

Waarschuwingen
De etherische oliën zijn niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar en voor vrouwen tijdens een zwangerschapsperiode of bij het geven van borstvoeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
Ingredienten

Ingrediënten
Pure essentiële olie van citroen (Citrus limon (L.) Burm. f.) Oorsprong: Italië. Extractie: koude persing. Plantendeel: schil. Chemotype: limoneen, beta-pineen

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Purasana Etherische Olie Citroen 30ML?

Meer uit ons assortiment