Let op: uw bestelling wordt niet morgen, maar binnen 2 werkdagen geleverd. Lees hier waarom

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Purasana Etherische Olie Citroen 30ML
Purasana Etherische Olie Citroen 30ML

Purasana Etherische Olie Citroen 30ML

Korting 25%
Adviesprijs 16,38 12,29
  • Merk: Purasana
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 5400706615624
  • NUT-nummer: PL 176/254
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Natuurlijke etherische olie voor lichaam en geest

Algemeen
Purasana Etherische Olie Citroen is een 100% natuurlijke etherische olie en is te gebruiken om te verstuiven, als badolie of massageolie. De Citrus Limon is een kleine boom en heeft grote bladeren en witte bloemen welke een heerlijke zoete geur verspreiden. Verstuiving van de olie zorgt voor een zuivere omgevingslucht, geurtjes worden verdreven en tevens zal het insecten op afstand houden. Deze etherische olie met zijn zuiverende werking en frisse geur van de citroen wordt gewonnen uit de verse schil middels koude persing en komt uit Italië.

Purasana Etherische Olie Citroen:
- 100% natuurlijke etherische olie
- te gebruiken als badolie en massageolie
- helpt te ontspannen
- zuiverende werking, geurtjes worden verdreven
- houdt insecten op afstand

Hoe te gebruiken?
Verstuiving: Het verstuiven in de lucht is voor iedereen de meest toegankelijke en gebruikelijke manier om optimaal te genieten van de etherische oliën. Naast dat de olie helpt te ontspannen, zorgt het verstuiven ook voor een zuivering van de omgevingslucht en verdrijft het doordringende geuren. Bovendien worden ook insecten op een afstand gehouden. 5 à 10 druppels in functie van de grootte van de verstuiver en de oppervlakte van de ruimte. 3 à 4 maal per dag 15 à 20 minuten.
Badolie: Meng 5 druppels in 10 ml badschuim of basisolie (zoals zoeteamandelolie), giet vervolgens in een bad met warm water.
Massageolie: Meng 5 druppels in 10 ml neutrale plantaardige olie zoals zoete amandel-, jojoba-, hazelnoten- of macadamiaolie.

Waarschuwingen
De etherische oliën zijn niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar en voor vrouwen tijdens een zwangerschapsperiode of bij het geven van borstvoeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Ingrediënten
Pure essentiële olie van citroen (Citrus limon (L.) Burm. f.) Oorsprong: Italië. Extractie: koude persing. Plantendeel: schil. Chemotype: limoneen, beta-pineen

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist