9476.571 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Provilan Evaa Hygiene Spray 300ML

Hygiënische spray voor de reiniging van de keukenomgeving

5,49
  • Merk:  Provilan
  • Inhoud: 300ML
  • EAN: 8719128121154
  • Op voorraad:  16  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Met Provilan Evaa Hygiënespray maakt u uw keukenomgeving weer goed en hygiënisch schoon en zorgt u ervoor dat vieze geurtjes verdwijnen. De spray kan gebruikt worden op oppervlakken als werkbladen en spoelbakken, maar is ook geschikt om vuil aan te pakken op keukendoekjes, sponzen. rubberen afdichtingen in bijvoorbeeld de vaatwasser. De unieke formule met micro-organismen is speciaal geschikt voor het verwijderen van vetten, vetophopingen, bacteriën en onaangename geuren. Geschikt voor dagelijks gebruik en voorzien van frisse sinaasappel geur. Naspoelen met water is niet nodig.

Bacteriën bescherming
Laboratoriumtests bevestigen dat de autoactieve micro-organismen in de EVAA + hygiënespray 99% van de bacteriën op oppervlakken binnen 22 uur verwijderen. Met name multiresistente bacteriën van de soort Staphylococcus aureus (MRSA). Onze autoactieve micro-organismen hebben aanzienlijk meer tijd nodig dan traditionele desinfectiemiddelen, die in seconden of minuten werken. Maar ons resultaat houdt dagen aan en elke volgende toepassing verlengt het behaalde succes zonder dat de bacteriën weerstand kunnen opbouwen en zonder het milieu te schaden.

Hoe te gebruiken?
Voor gebruik goed schudden, sprayen. Spoel niet na met water.
Ingredienten

Samenstelling
Water, autoactieve micro-organismen, natuurlijke wasmiddelen, sinaasappelaroma.

Waarschuwingen

Niet geschikt om te consumeren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaar voorraad in gesloten verpakking op een droge plaats tussen 10 ° C en 30 ° C en bescherm tegen vorst. Niet gebruiken in combinatie met andere producten. Vermijd contact met de ogen.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Provilan Evaa Hygiene Spray 300ML?

Meer uit ons assortiment