shopping awards persoonlijke verzorging 2023
DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
0
€ 0,00
Premeno Duo Vaginaal Ovules 10ST
Premeno Duo Vaginaal Ovules 10ST
Premeno Duo Vaginaal Ovules 10ST1

Premeno Duo Vaginaal Ovules 10ST

13,99
 • Merk: Premeno
 • Inhoud: 10ST
 • EAN: 4260635981099
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

De natuurlijke behandeling bij vaginale droogheid.

Algemeen
Met de 100% hormoonvrije behandeling van Premeno Duo Vaginaal Ovules lost u eenvoudig vaginale droogheid op. Dit product is speciaal ontwikkeld om veel voorkomende klachten als branderigheid, jeuk, pijn bij het vrijen, kleine wondjes en kloofjes te verminderen. Deze klachten zijn het gevolg van een droge vagina die kan ontstaan bij de overgang, diabetes, stress, het geven van borstvoeding of anti-hormonale therapie bij kanker. Premeno Duo heeft een biologische werking waardoor het zich uitstekend hecht aan het vagina epitheel. Het dringt diep in het weefsel door, bevochtigt, geeft steun en elasticiteit aan het bindweefsel, bevordert de doorbloeding én helpt wondjes en kloofjes, veroorzaakt door een té droge vagina, te helen.

Premeno Duo Vaginaal Ovules op biotechnologische basis, bevat 5mg van het actieve bestanddeel hyaluronzuur als natriumzout. De positieve effecten van deze ovules zijn zowel cytologisch als histologisch vastgesteld.

Dosering
Ter preventie en behandeling van droog vagina-epitheel kan het middel 1x per dag tot 1x per 3 dagen worden gebruikt. Het inbrengen van de ovule in de vagina is eenvoudig. De ovule wordt met de vinger zo diep mogelijk in de vagina ingebracht en lost daar in enkele minuten volledig op.

Bij vaginale droogheid die het gevolg is van een tekort aan oestrogeen tijdens of na de menopauze:
Oplaaddosis: Breng gedurende 10 opeenvolgende dagen ‘s avonds vóór het slapen gaan 1 ovule in.
Onderhoudsbehandeling: voor een aanhoudend effect moet u na afloop van de oplaaddosis, zo lang als u dat wenselijk acht, om de 3 dagen 1 ovule inbrengen.

De vaginale vochtigheid kan in incidentele gevallen zodanig toenemen dat het dragen van een inlegkruisje wordt aanbevolen. Als de wand van de vagina erg gevoelig is dan kan de ovule gemakkelijker worden ingebracht door deze kort onder warm water te houden voor het inbrengen

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Ingrediënten

Hyaluronzuur-natrium, melkzuur, natriumlactaat, Overige bestanddelen: vetten, ceteareth, bijenwas, sorbitaanmonostearaat, macrogolen.


Waarschuwingen

In geval van acute of ernstige infecties van de vagina dient het middel onder toezicht van een arts te worden gebruikt. Bij een bekende overgevoeligheid voor een van de bestanddelen mag het product niet worden gebruikt. Er zijn geen risico’s voor het ongeboren kind bekend, maar wegens het ontbreken van onderzoek hiernaar kan het gebruik van het product tijdens de zwangerschap niet worden aanbevolen. Aangezien de grondstof van de ovule mede uit gemodificeerde, natuurlijke vetten bestaat mogen condooms en diafragma’s van natuurlijk rubber niet in combinatie met Premeno® Duo worden gebruikt. Aangezien het product melkzuur bevat kunnen in zeldzame gevallen, met name als het vagina-slijmvlies zeer droog en/of beschadigd is, geringe huidreacties optreden (licht branderig gevoel of jeuk). Deze verschijnselen verdwijnen meestal na korte tijd.

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Premeno Duo moet droog en beschermd tegen licht worden bewaard bij 4°C tot 25°C. Na de vervaldatum (die op de verpakking is vermeld) mag Premeno® Duo niet meer worden gebruikt.  


Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

 • Gratis verzending Vichy Neovadiol Lipidenaanvullende, Anti-Verslapping Anti-Aging Dagcrème 50ML

  Vichy Neovadiol Lipidenaanvullend... | 50ML

  -15%
  34,81
  40,95
 • Cetaphil Milde Huidreiniger - Hydraterende Reiniger Gezicht & Lichaam 470ML

  Cetaphil Milde Huidreiniger - Hydrat... | 470ML

  -25%
  14,96
  19,95
 • Cydonia Phytopharmaceuticals Cydonia Vijf Plantenextracten Vaginaalzetpillen 10TB

  Cydonia Phytopharmaceuticals Cydonia Vijf Plantenextract... | 10TB

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -15%
  16,99
  19,99
 • Vagisan Vochtcrème 50GR

  Vagisan Vochtcrème | 50GR

  14,99
 • Gratis verzending Bacilac Femina Capsules 60CP

  Bacilac Femina Capsules | 60CP

  -33%
  26,49
  39,50

Aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist