Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Plantina Macuview Vanilla Twist Sachets 14ST
Plantina Macuview Vanilla Twist Sachets 14ST

Plantina Macuview Vanilla Twist Sachets 14ST

31,94
  • Merk: Plantina
  • Inhoud: 14ST
  • EAN: 8713827020107
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  50  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Een zuiveldrank voor het instandhouden van uw gezichstvermogen

Algemeen
Plantina Macuview Choco is een natuurlijke zuiveldrank ter ondersteuning van het instandhouden van een normaal gezichtsvermogen. De drank bevat DHA, een omega-3 vetzuur, dat een belangrijk aspect is van het netvlies en de macula. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat 250 mg DHA per dag het instandhouden van het normale gezichtsvermogen ondersteunt. Andere ingrediënten in de drank zijn zuivel en speciaal ontwikkelde eieren met een extra hoog gehalte aan DHA, luteïne en zeaxanthine, afkomstig van de bloem het Afrikaantje. De werking van de eieren is dat de extra voedingsstoffen aan de vetten in de eidooier binden en zo eenvoudig via de darm kunnen worden opgenomen in het lichaam. Op deze manier komen de actieve stoffen efficiënt in het oog terecht. Eén verpakking Macuview bevat 14 sachets, goed voor 2 weken.

Plantina Macuview Choco:
- natuurlijke zuiveldrank
- ter ondersteuning van het instandhouden van een normaal gezichtsvermogen
- met DHA voor netvlies en de macula
- hoog gehalte DHA, luteïne en zeaxanthine door speciaal ontwikkelde eieren
- voedingsstoffen efficiënt in het oog

Macuview is ook verkrijgbaar met chocoladesmaak.

Dosering
MacuView dient consequent te worden gebruikt om effectief te zijn, 1 sachet per dag en bij voorkeur op een vast moment. Kies hiervoor een gebruiksmoment dat voor u gemakkelijk is. Het is beter om MacuView niet op nuchtere maag in te nemen. Na minimaal 3 maanden dagelijks gebruik is de werking meetbaar. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Tip: Indien u het teveel vindt om één portie in een keer te nuttigen, kunt u er voor kiezen een halve portie te bereiden, en dit later op de dag nogmaals te doen. Zorg er wel voor dat u het sachet goed afsluit.

Hoe te gebruiken?
1. Vul een glas met +/- 60 ml water. (Dit komt overeen met ongeveer een 1/2 kopje of 1/3 longdrinkglas)
2. Neem één sachet uit de verpakking, open het langs de groene scheurlijn en schud het sachet leeg in het glas met water.
3. Mix met de mixer goed door, totdat het poeder volledig is opgelost.

Tip: U hoeft MacuView niet perse in 60 ml water op te lossen. U kunt het poeder mengen in een voedingsproduct naar keuze.

Waarschuwingen
Het is aan te raden om MacuView meteen na het openen van het sachet te bereiden en nuttigen, maar uiterlijk binnen 30 minuten na bereiding. Het product bevat immers geen conserveringsmiddelen en is daarmee beperkt houdbaar. MacuView is géén vervanging van uw normale voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
Ingrediënten

Ingrediënten
Karnemelk, eidooier met DHA (omega-3), luteïne en zeaxanthine, natuurlijk aroma, suiker, zoetstof (stevioglycosiden).

Allergenen informatie
Bevat melk en ei.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist