Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Haarverzorging>Haarkleuring>Permanente haarkleuring

Phytocolor Sensitive Nr 4 Kastanjebruin 1ST

Permanente kleuring voor alle haartypes

14,49
  • Merk:  Phyto
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 3338221001535
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Phyto Phytocolor Sensitive Nr 4 Kastanjebruin is een luxe permanente kleuring die uw haar een diepe en glanzende Kastanjebruine kleur geeft. Phyto Phytocolor Sensitive beschermt de hoofdhuid, is zacht voor het haar en biedt een uitstekend resultaat door de innovatieve multipigment technologie. Hierdoor dekt het ook 100% grijze haren. Verrijkt met jujubeschors en epaline wat kalmeert, beschermt, hydrateert, irritatie en jeuk tegen gaat en verrijkt met monoï- en jojobaolie voor de verzorging van de haarvezel.

Hoe te gebruiken?
Belangrijk: Voer 48 uur voor elk gebruik steeds een allergiewaarschuwingstest uit. Breng aan op droog, ongewassen haar.

Haar dat nooit eerder gekleurd werd: breng het mengsel aan de haaraanzet aan en verdeel de rest van het product vervolgens over het haar. Laat 30 minuten inwerken.

Bijwerken van de uitgroei van gekleurd haar: breng het mengsel enkel op de uitgroei aan en laat het 20 minuten inwerken. Verdeel vervolgens de rest van het product over de lengten en punten en laat het 10 minuten inwerken. Giet op het einde van de inwerktijd wat lauw water op het haar en spoel het haar zorgvuldig met lauw water tot het water helder is.

Waarschuwingen
Koel, droog en buiten het bereik van kinderen bewaren.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Phytocolor Sensitive Nr 4 Kastanjebruin 1ST?