Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Neusdouche

Physiomer Normal Jet Duo 2x135ML

Dynamische reining van de neusholtes

bij pollen

te gebruiken

Physiomer Normal Jet Duo 2x135ML
Physiomer Normal Jet Duo 2x135ML
Korting 10%
15,90 14,31
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!!
Productbeschrijving

Algemeen
Physiomer Normal Jet is een 100% fysiologische oplossing van isotoon zeewater dat rijk is aan oligo-elementen. Met deze oplossing reinigt en bevochtigt u op duurzame en natuurlijke wijze uw neusholtes, zodat overmatige secreties worden verwijderd en de verstopping van het neusslijmvlies wordt verlicht. Bovendien wordt met deze krachtige neusspoeling het risico op NKO-superinfecties als keelontsteking en sinusitis voorkomen én voorkomt u griep en verkoudheid. Tevens zal bij preventief gebruik uw neus vrij blijven van pollen en kunt u dus hooikoorts voorkomen.

De natuurlijke en reinigende eigenschappen van Physiomer Normal Jet zijn afkomstig van het zeewater van Saint-Malo, waarvan de heilzame effecten beschermt blijven dankzij een exclusief productieproces. Met behulp van de minerale rijkdom en oligo-elementen heeft de spray een betere werking wat betreft kalmering en herstelling ten opzicht van reguliere fysiologische serums. Physiomer Normale Jet is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar.

Deze duo bevat 2x de Physiomer Normal Jet á 135ml.

Dosering
Preventieve neushygiëne: 1 á 2 verstuivingen per dag in elk van beide neusgaten.

In geval van vloeibare secreties door verkoudheid of andere neusinfecties: 4 tot 6 verstuivingen per dag ik elk van beide neusgaten zijn aanbevolen, meer indien nodig.

Lees aandachtig de ingesloten gebruiksaanwijzing vóór gebruik.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Physiomer Normal Jet Duo 2x135ML?